127612
  • Freeda Krueger
    Változó...
  • ReszegKoldus
    ilyennel
  • Pluskast
    Borostanyíróm van. Borotvapengét már kb 10 éve nem használok.
  • benőmenő
    Általában blue 3 + gél/hab + nivea arc cucc.
    Most épp gélem van és arcbalzsam, de igazából azt használom, ami épp akciós volt :D
    Nagyjából heti rendszerességgel borotválkozom.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.17. 10:06:05
  • Broafka
    Kihajthatós pengével borotválkozom, de nem hiszem, hogy a kérdést feltevő, az így értette a "hagyományost"
    Borotva szappannal és pengével, kicsit hosszadalmas, de ha elég éles a penge, akkor simább utána a bőr.
  • daydreaming
    Muszáj, érzékeny a bőröm. Fél óra meg belefér, míg fent van a zselé/olaj, csinálom a dolgom. :D
  • KaBuTo666
    Ritka egy türelmes ember lehetsz. :D
  • daydreaming
    Előtte 15 perccel jól bemasszírozok extraszűz olívaolajat, 10 percig állni hagyom, meleg vízzel átmosom az arcom, majd Gillette bőrkímélő zselével kenem le, hagyom állni kb. 5 percig, majd Blue 3-mal szépen lehúzom. Nekem ez vált be legjobban.
  • pxxl
    az utóbbi időben a hajvágó nullás fokozatával :)
  • Lacee86
    Én a középsőre gondoltam. :) Sógornak pl. olyan van, meg még ezt a pamacsot használja borotválkozáshoz. xD
  • Bazsalusz
    Hagyományos borotva, borotva zselé.

Szerintem a zselé sokkal gazdaságosabb mint a hab.
    Utoljára szerkesztette: Bazsalusz, 2014.11.16. 13:34:58
  • Zoli007
    Bal felső nem pengecserés.
  • Molnibalage
    Melyik kettő közül, A bal felső vagy jobb felső?
  • Lacee86
    Ettől a pengecserélőstől a hideg is kiráz. Szétvágnám magam vele, az tuti... brrr. :/
  • tigeroo
    dettó ugyanez, a tokám mindig sebes lesz, de az elektromos borotva az jóó
  • QuippeR
    ahol nem akarom, hogy legyen (tipikusan: nyak), ott a szakállvágóra nem rakok fejet
  • Zoli007
    Hetente hagyományos borotva, borotvahabbal. Bár most hagyom nőni egy kicsit, kíváncsi vagyok az eredményre.
  • milk4
    Hetente 5-7mm-re vágom a pofaszőrömet és hajamat meg 1-3mm-re.
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb:nyak alsó részét elektromossal,többit gillette fusion+borotvagél
    (nagyon érzékeny az arcom,szóval néha az egészet elektromossal mert attól nem pattogok ki mint a kukorica)
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.11.16. 09:49:11
  • Blum
  • Dzsini
    Melyik a "hagyományos" borotva?
  • Molnibalage
    Furcsa, hogy ennyien használnak habot. Régen én is azt használtam, aztán elkezdtem keverni a szappannal. Aztán rájöttem, hogy a szappan hülyére veri nálam a habot és sokkal kevésbé problémás és irgalmatlanul kevés kell belőle.
  • kamionosjoe
    Hagyományos borotva, borotvahabbal.

Most ezzel, de eddig egy körkéses elektromos borotvám volt, csak 3 év alatt elkopott már az éle. Utána vettem egy rezgőkéses elektromost, de az meg egyszerűen használhatatlan.
  • Blum
    Nyakamat hagyományos borotva + habbal, bajuszt pedig hajvágó géppel 8-12mm-re. A maradék pedig már egy pár hónapja burjánzik :D
  • Neocortex
    szakállvágó, bajuszt meg vizesen lekapom dzsilettel
    Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2014.11.15. 21:18:48
  • Molnibalage
    Borotva, szappan ollóval a szakállamat minden héten kb. egyszer.

A kérdés kicsit furcsa, mert a csajokra nem tér ki külön. :)
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.15. 21:17:21
  • Lacee86
    Szakállvágó (de jobbára fej nélkül, csak egy kicsit szoktam hagyni az államon, ami hosszabb).
  • EnxTheOne
    hagyományos, zselé.

Jo ritkán szoktam
  • Calver
    done.
  • EnxTheOne
    uj kérdést
  • kamionosjoe
  • daydreaming
    Egyikkel sem értek egyet, kifejtem:. Jövőt jósolni senki sem tud 100%-osan.

Egyrészt a véleményem: Az ember soha nem lesz intelligensebb, mint ahogy egy operációs rendszer sem értheti meg miért van a világon, csak programok szerint működik, mint ahogy belénk is minden programozva van, nem hinném, hogy lehetne aranykor, mert az emberi természet a büdös életben nem fog változni, ha pedig változna, már nem emberek lennénk.
  • broman191
    A jelenben általában furcsán néznek az emberre, bármennyire is reális az, amit a lehetséges jövőről állít... :)

• Dzsini
    ... és akkoriban is furcsán néztek azokra, akik ennek az ellenkezőjét állították.

(plusz ott van a legenda, miszerint az előző századfordulón be akarták zárni a szabadalmi hivatalt, miszerint "már mindent feltaláltak" - nem véletlenül kerül elő újra és újra)
  • EnxTheOne
    Oszt mé nem?

Ez olyan mintha pár évszázada egy ember azt mondaná hogy nem lehet olyat szekeret,gépet építeni ami gyorsabb a lónál, olyan hajót ami gyorsabb a vitorlásnál, vagy olyan gépet ami nagyobb érőkifejtésre képes mint egy ember.
  • stationx
    Soha nem lesz ilyen.
  • Lacee86
    Én is csak nagyon minimális kp-t hordok magamnál, és amikor csak tudok, kártyával fizetek. Sok KP-t magamnál hurcolászni, az nem egy jó dolog. Egyszer amúgy nem találtam a kártyám, vasárnap este. Gyorsan le is tiltattam, azonnal megcsinálják, bármikor. Más kérdés, h egy fél év múlva előkerült az a kártya beesve a szekrény mögé, fogalmam sincs, hogyan. :D
  • Molnibalage
    Biztosabb...? És ezt mivel támasztják alá? A '90-es években anyám fizetését kétszer vitték el munkahelyén aztán mióta utalás van, ez lehetetlen piti tolvajok számára. Zsebesek, rablás az utcán, szimplán elhagyod a tárcád, stb.

Még, ha el is viszik ma a kártyával együtt, akkor sem tudnak a kártyáról pénzt leszeni vagy max. egyszer, mert azonnal letiltom. Ha a Paypass-t nem engeded, akkor sehol nem tudnak még PIN kód nélkül sem vásárolni.

Aki szerint a kp. biztosabb arra kicsit ferdén nézek. Sajnos van pár hely, ahol csak kp-val lehet fizetni. Más esetben 15-20k-nál több kp soha nincs nálam. Minek...?
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.10. 08:15:06
  • Fbn Lx
    akkor tudnak prenkelni a haverjaid, hogy csipogtatják a kártyádat az automatánál
  • chhaya #121446
    Sok kérdés, az biztos, pláne amíg az emberek zöme (ismerőseimből kiindulva) fizetéskor rögtön kiveszi a számlájáról az egész összeget, csak "mert a készpénz biztosabb"...