#120285edit: molnibalage fizetését nem személyeskedésnek szántam belevonni, hanem ő 4-6 (nem ugrik be pontosan) éve mérnökként dolgozik és keres 250 közepe körül (ez se biztos), tehát csak viszonyításképpen
Bruttó 390 + 350k cafeteria + 2 max. két havi bónusz egy évben. (2 éve nem kaptam már, de volt, hogy kaptam 1,5 havit.) Ez 5-6 év gyakorlattal tényleg nem sok, csak mivel gáz/olajiparban mozgok, ezétr itthon sajnos ezzel a tapasztalattal nem hinném, hogy találok jobbat.
Ráadásul annyira kevés meló van, hogy amíg a jövő évre igért nagyobb munkák nem jönnek, addig 4 napos munkahét lesz jelen állás szerint. Ez -20-25% fizu.
Amiért maradok, mert itt nincs semmi susmus. Nem zsebbe fizetés, minden az MTK és a jogszabályok szerint megy. A felső vezetés is maximálisan korrekt azzal, akit el kell sajnos küldeni. Ha valami óhaj sóhajod van, többnyire arra is nyitottak. Nem egy mérnök ismerősöm van, akik elég komoly dolgokon melóztak és bizony zsebbe kapták a zsét. Állami megrendelésre futó kiemelt projektekben. No comment...
Itt rugalmas munkaidő van, ami szintén nem egy hátrány. Senkit sem érdekel, hogy mit csinálok, ha időre kész a meló...
Ha éppen orvoshoz kell menni a nap közepén, akkor semmi gond, ha ez nem kavar be semmibe, stb. Ezek olyan dolgok, amik pénzben nehezen kifejezhetőek... Nem kell minden kis hülyeség miatt egyből szabadságot kivenni...