• hugopareiros
    "Ahol fizetni nem akarnak de ragaszkodnak a tudásodhoz, mert hajlandó vagy minimálbérért is dolgozni"
    -tehetek én arról, hogy annyi eszed van, hogy minimálbérért hajlandó vagy dolgozni úgy hogy lenne lehetőséged több pénzt keresni kicsit arrébb / távmunkában? (programozó vagy elvileg)

"Ahol kirúgnak azért, mert ki mered nyitni a szád, ha valami nem jó, aztán 100 másik ember akár meg is verekedne a helyedért"
    -Ez hol cáfolja azt az állításomat, hogy ha el akarsz menni, akkor nem engednek el? Ez inkább alátámasztja.

"Sőt, van, ahol a műhelyben meg nem a takarító néni szaladgál, hanem a szerelő takarít maga után!"
    -A te szövegértésedet kellene helyretenni, mert én is magam után takarítok (3 naponta jön külsős takarítócég és takarít teljesen).
    Próbáld újra elemezni azt a mondatomat amit írtam.

"És ezek után még elvárják, hogy tanítsd be az utódodat, mert nincs projekt manager, vagy nincs sales vezető!"
    -Fel tudod te fogni, hogy mit jelent a felmondás? NEM AKARSZ MÁR ANNÁL A CÉGNÉL DOLGOZNI. Remélem eljut az agyadig. Így nem tudnak semmire se kötelezni. Ja hogy elküldenek ha nem csinálod? Hát nem ezt akartad a felmondással?

"nem multikra és csilivili nevű cégekre gondolok"
    -Akkor a személyedben egy újabb garázscég pistikéjét üdvözölhetjük?

"dolgozol egyáltalán valahol?"
    -Igen. A prezinél. Lassan 1.5 éve.
    <hirdetés>
    Sőt ha már így rákérdeztél....épp a napokban hirdetett ki a cég egy új "szakmai gyakorlat"-ot jump néven. Fél év, fizetéssel és ha megugrod a lécet, akkor állandó munka.

Ez a szakmai gyakorlat (ahol ingyen tanítást, céges notit (tudod a jobbik fajtából attól a bizonyos almás cégtől), céges telót (igen, ez is almás), ingyen kaját illetve budapest helyi bérletet (ha pedig jóvagy a vonatbérletet is hogy eljuss pestre) kapsz), az ingyenes jóságok mellé pedig minimum 200e nettó jár (ez is tudásfüggő, a plafon 300e, ami azért lássuk be egy 0 tapasztalattal rendelkező (vagy éppen molnibalage tapasztalt mérnök úr fizetését is megugró) tehetségnek kifejezetten jó kezdés).
    Javascript, ruby, python (django) az elsődleges célplatformok. Aki úgy érzi, hogy megugorja a szintet annak hajrá. A python részlegen összefuthat velem is.
    </hirdetés>

edit: molnibalage fizetését nem személyeskedésnek szántam belevonni, hanem ő 4-6 (nem ugrik be pontosan) éve mérnökként dolgozik és keres 250 közepe körül (ez se biztos), tehát csak viszonyításképpen
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.09.05. 10:20:59