• mrzed001
    Márpedig pontosan clio-nak van igaza. Leteszed a jogsit, autózol 10 évet a városban, valamint kerékpározol, akkor és csakis akkor van teljes képed, és alkothatsz véleményt.
    Addig a tudatlan senki és a kibic közötti légüres térben leledzel.

Ami az aktuális KRESZ-t illeti, emberek alkották azt is (ja, írták át a régit). Emberek akik tévedhetnek, és hát ezek mostanság tévednek is hatalmasakat (kihalt a szakmaiság).
    Volt ez a kép a humiban, ide is teszem, mert humoros és talán pont ide passzol:
    poén.jpg

Úgy mellesleg, számba vetted már, hogy hány autós és hány kerékpáros van az utakon? Értem én, hogy több embert át kellene trendizni kerékpárosnak, kis távra jóaz, de mindaddig amíg ennek semmi reális alapja, addig hagy haladjanak már azok a szerencsétlen autósok (a 99%), tényleg ne a bénázásotok (sáv közepe, mert van kis kátyú ... na és, a kocsimnak már nincs ott ?) miatt kelljen már 20-al cammognia többeknek 50-90 helyett (és telefüstölni a várost, aztán meg őrjöngenek a sötétzöldek, hogy szmog van ... ja az autósok miatt, nem is a hülye cangások miatt ám, akik miatt fogyasztanak és pöfögnek 2x annyit).

Amúgy külön téma az ergonómia, tudnék vagy 3-4 oldalnyit írni arról, hogy a versenycangákat miért tiltanám le útról, járdáról és még a kerékpárútról is. Szerintem ránézel erre a képre, és talán megérted kerekpar.png, ha utánagondolsz.
    De akár arról is hogy a montik talán fele felel meg minimálisan ergonómiailag a közlekedésben elvártaknak.
    Arról meg külön könyvet lehetne írni, hogy minek ül kerékpárra, aki nem tud egy 7-10 centis padkára felmenni vele. Még az öreg nénék is vidéken nekimentek a tanyabike-al és fent vannak ... na nem úgy ezek a kritikán aluliak.