127612
-
hugopareiros #120561 boldogat clio -
EnxTheOne #120560 Ez volt Skócia utolsó lehetősége a túlélésre. Így Skócia is tagja lesz pár évtized a múlva az Angol Emírségnek, vagy Neo Afrikának. -
Azokra a gyíkemberekre gondolsz, akik chamtrail-ezték a skót területeket? Ez nem az ő saruk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DE. -
Közömbös. -
Ez igen 1xű döntés volt. Szabad akarsz lenni skótom?! IGEEEN! Akkó öccá lesz. Jaaa, hogy fizetni kell érte, akkor NEEEEEEM! Ennyi kb. Az emberek enni, inni, baszni akarnak, a többi hidegen hagyja őket és így is van jól. Rá lehet ezt fogni akárkikre, de a lényeg nem változik. -
De az egészet a gyíkemberek koordinálták és tervelték ki.
A siker érdekében egy rövid időre még a HAARP-ot is be kellett kapcsolni amikor 50-50%-on állt a referendum.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2014.09.19. 18:12:27 -
A cionista androidok által a prishtinai atombunkerekben kifejlesztett agyhullámokat ingerlő centrifugális gén bekapcsolásával manipulálták a skót prolikat. Ezt mindannyian tudjuk. -
A cionista zsidó inkvizítorok megint győztek,miattuk nem tudtak elválni a skótok,tiszta szégyen !
Skócia megérdemelte volna a függetlenséget !
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.09.19. 13:33:23 -
Hogyne dolgozták volna meg, erről szól a kampány. A nem-kampány pedig főleg arról szólt, hogy "Tudjátok hogy mi lesz veletek?" "Mertek belemenni az ismeretlenbe?"
És az emberek a bizonytalanságtól, az ismeretlentől nagyon félnek.
Az eredményt viszont mindkét oldal nagyon korrekt módon kezeli, nagyon normális nyilatkozatokat hallani. Nincs háborgás, nem kiabál senki csalást. Persze pár csendesen borongó tajrészeg yes-aktivistát megszólaltattak a BBC-n :) -
ManoNegra #120552 Megdolgozták őket rendesen. Ahogy meg fogják az EU-ból való kilépés vagy maradás kérdésében is. Tudják, hogy legkönnyebben a pénztárcájuknál fogva lehet (meg)vezetni a "démoszt". -
ManoNegra #120551 Valóban, le a kalappal a skótok előtt, ami a részvételi arányt illeti, de hogy egyáltalán létrejöhetett a népszavazás, azért viszont Angliának jár a süvegelés! Mert ugye, hiába szeretne akár csak autonómiát Székelyföld vagy a Felvidék (Kárpátalja meg is szavazta, csak az ukránok figyelmen kívül hagyják..), ha a románok vagy a szlovákok ellehetetlenítik az erről szóló referendumot.
Számomra egyébként csalódás a végeredmény, dehát a kibicnek ugye.. -
Leszarom. -
A szabadságnak ára van és sokszor botorság lenne megfizetni. Maradnának a szép szavak, meg az éhes gyomor... -
Reggel a BBC-n egy skót YES-kampányos mondta, hogy valószínűleg sokan az utolsó pillanatban léphettek át a másik oldalra - ez a döntés olyan volt, mint egy szakadék szélén állva és lenézve elgondolkodni, hogy elugrunk-e... jó lenne úszni, ott van a víz, de ki tudja milyen mély, és milyen hideg.
De így is kiharcoltak maguknak további ígéreteket, és azokat elég keményen be fogják tartatni a brit parlamenttel. -
Nagyon szimpatikus és példaértékű számomra ez az óriási részvételi arány. Ebből az látszik, h az embereket nagyon is foglalkoztatta a téma, ráadásul így egy olyan eredmény születhetett, ami tényleg a nép többségének akarata szerint van.
A véleményem pedig az, h egyetértek a többséggel. Győzött a ráció az érzelmek felett: hiába a nemzeti öntudat, gazdaságilag nagyon nem érné meg elszakadni, és ezt az emberek többsége belátta. -
Blum #120546 Nem értek egyet a többséggel, Skócia megérdemelte volna a függetlenséget.
Mindig is hangoztatták, hogy elkéne szakadniuk, most itt lett volna az alkalom és elcseszték.
btw, azért le a kalappal a skótok előtt, tökéletes példa a székelyeknek és Felvidéknek. Mind a szervezés mind a részvételi arány tekintetében. -
Egyetértek a többséggel, de nem lett volna értelmetlen az elszakadás ötlete, és nagyon jó volt látni, hogy 85(!) százalékos volt a részvétel - itt kezdődik az, hogy az emberek foglalkoznak azzal, ami történik velük. -
Bedobtam egy aktuális témát. Igaz, politikai, de mivel nem hazai téma, talán belefér. Nem tudom, kit mennyire érdekel, ha nagyon nem, akkor majd hamar váltunk.
(Btw: Küldjetek kérdés ötleteket! :) ) -
Így igaz.Cigizni minden nagyobb feladat után le lehetett menni,vagy csak mert kevés a meló.A cigiszünet szent és sérthetetlen.MAjdnem mindenki cigizett így én is lementem velük rágyújtani néha-néha el is szívtam egy-egy szálat.Sőt még cigit is vettem,nagyját elosztogattam.HA nem dohányzol akkor meg nem pihenhetsz,nem mehetsz levegőzni hanem egész nap bent rohadsz.Ez szintén vendéglátós tapasztalat de eddig egy melóhelyem sem volt ahol ne lett volna külön cigiszünet.Azért örül az ember ha a forró konyhából kiszabadul nyáron picit a friss levegőre és leülhet,mert ugye konyhán nincsen szék,le sem ülhetsz max támaszkodhatsz. -
ez főleg a vendéglátásban elég érdekes dolog,eddig akárhány étteremben megfordultam,azok akik nem dohányoztak kevesebbet tudtak pihenni meló közben,tegyük fel egy pincér 12 órás műszak alatt ha cigizik,akkor kimegy rágyújtani 7x,ami legalább 7x 5 perc,az már 35 perc "pihenőidő",közbe egy kis faszbuk,energia ital,kave stb,aki meg nem dohányzik,az nem megy ki csak úgy friss levegőzni,ki se engedik. Én dohányzom (sajnos),nem vészesen,napi max 10 szál,de a főnököm nekem mondja hogy menjek ki xy időpontban nyugodtan,vagy csak szólok neki ha épp nincs hajtás,és kimegyek. Ez végülis igazságtalanul hangzik,de így van -
Jobb helyeken az edzést munkaidőben lehet végezni. Én is örülnék neki, mert 5 edzésem van egy héten
-
Az se nagyon korrekt amikor a kollegina ebédidőben másfél órára kiugrik a városba flabélos-ozni.... :-/ -
"Ha a szent Korán olvasása közben rágyújtasz az bűnös dolog
Ha dohányzás közben felütöd kicsit olvasgatni a Szent Könyvet az derék cselekedet"
/nem autentikus forrásból :-) /
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2014.09.19. 07:44:17 -
Jó, ez szerintem mindenhol így megy. Ha csak úgy kiállnék naponta 3-4-szer 5-10 percre FRISS levegőt szívni, azért szólnának. De aki naponta kimegy 3-4-szer 5-10 percre cigizni, az rendben van. Fura, nem? -
Ez egyébként egy érdekes dolog, fizetett pihenőidőt kap munka közben az, aki saját elhatározásából egészségtelenül él...
(szándékos sarkítás, de mint minden ilyesmiben, ebben is van valami) -
Minek az embernek barát ha ilyen munkatársai vannak nemde? :)
Még azt mondják a haverok visznek a rosszba... -
Úgy szoktam rá,hogy melóhelyen csak cigiszünet volt,csak úgy nem mehettél pihengetni.Ezért lementem cigizni a többiekkel és néha rágyújtottam,pedig nem bagóztam. -
Bevan szívva, hagyd.. -
Nem tudom eldönteni, h ezeket a hasonlatokat komolyan gondolod, vagy csak poénkodsz. -
Nem akarom szívni valaki autójának a füstjét, nem akarom látni másnak a kutyaszarát, nem akarom hallani ahogy basznak a szomszédok, nem akarom hogy a szomszéd házibulit tartson, tiltsák ki a belvárosból a szórakozóhelyeket mert nem akarom hallgatni a részeg hőzöngést blablablalbalabla..
Vannak erre megfelelő országok. ;D
Szerk.: sajnos lassan ez is egy ilyen ország. :/
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2014.09.18. 17:59:16 -
Csak írtam egy számot:) -
Nekem kedvencem amikor a vonaton csak azért is rágyújtanak például a mosdóban, aztán hopp véletlenül kigyullad az egész kocsi .. persze van olyan kalauz ismerős, aki mikor elcsípte az áldozatot rányitott és rávette az illetőt, hogy cigi kidob ..
-
Plusz az eldobált csikkeket sem akarom látni szanaszét, pláne nem mondjuk a lépcsőházban, ahol lakom... (Saját példa. -.-) -
leszarom hogy ki hol cigizik ebben igazad van csak ne fújja a pofámba én nem akarom szívni az ő kilélegzett füstös mocskát. -
Freeda Krueger #120527 Ismerek olyat aki hetente leszokik... :)
Mint a fogyókúra ,majd holnaptól.... -
"Nem értem mi a nagy dolog a leszokásban, én évente többször is simán megteszem." (ismeretlen / Petőfi Sándor) -
Haver leghosszabb füstmentes korszaka 4-5 év volt, aztán visszaszokott. 1999 szilvesztere után meg kb. 2 hónapig bírta. -
Freeda Krueger #120524 Legtöbb ember akit láttam rászokni,az vagy középiskolában vagy a seregben szokott rá.
Érthetetlen miért,bár volt olyan aki kimondottan rá akart szokni.
-
Én csak azt látom, hogy a hétköznapi dolgok hogyan működnek. Jól. :D -
Az osztrák környezetvédelem is néha azt jelenti, hogy "borítsd bele a szart a folyóba, úgyis más országba viszi".