#119929addig semmit nem ér az amit itt írsz, amíg nincs jogosítványod autóra és nem vezetsz autót, egész egyszerűen nem hiteles, amit írsz
Aha. Én miért? Mert te azt mondod...?
biciklisként soha meg nem fordul a fejembe, hogy olyan úton biciklizzek, ahol érik egymást az autók, mert ezt várom el a biciklisektől, tehát én is ezt teszem
És miért? A KRESZ nem tiltja. A városi dugóban meg én gyorsabb is vagyok vagy éppenséggel teljesen a forgalom ritmusával együtt haladok... Én is figyelek az autósra és ő is rám. Ennyi kell hozzá. Nem pöffeszkedő magatartás, hogy "enyééééééééééééééééééém az út köcsög...."
lényeg azon van, tudd a másik emberek szempontjait, hogy miért úgy viselkednek, ahogy - amíg nem vezetsz autót nem fogod tudni, mire van szükségük
Akkor ennyi erővel a bringázni nem tudó autósokat küldjem el bringázni..? Bocs, de ez olyan röhejes érv, hogy ezen röhögnöm kell. A KRESZ megmondja, hogy hogyan bringázz. Az az elmélet. A gyakorlatot meg én is látom több ezer km letekerése után.
de tuti nem arra, hogy te a nagy forgalomban esetlenkedj a bicikliddel idegbetegen, feszülten a frusztrációktól háborgó lelkeddel
1. Nem esetlenkedek.
2. Nem vagyok idegbeteg.
3. Anyádat sértegesd látatlanba...