A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi értelme, meg kellene szüntetni.
Nem érdekel, sosem szoktam nézni.
Nem szoktam pontozni egyáltalán.
Úgy gondolom más módon kellene az idiótákat/trollokat távol tartani. Nekem is van mínuszom, de nem azért mert trollkodtam (soha sem szoktam) hanem mert mondjuk egy topicban más véleményen voltam mint az ott kommentelõk nagy része. Persze egybõl jött a ----------
Többek között ezért gondolom hogy bullshit az egész pontozásos rendszer.
gamertag: kenobita
12 független,
na itt bukott be az egész 😊
(értsd: aki valaki szerint független, az mások szerint elkötelezett valami irányba, fõleg ha az az irány neki nem tetszik)
A "mindenki" emlegetése pedig külön humoros, fõleg a tudományos részleggel kapcsolatban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
és õk lennének feljogosítva arra, hogy a rátermettségüket bizonyított fórumozókat elõléptessék rangban, mint ahogy a karatemester a tanítványait felruházza a következõ övszinttel.
járna hozzá rangjelzés meg magasabb szinten kusztom fejlécdizájnok,
a legmagasabb ranggal rendelkezõ fórumozók pedig az egyes fórumrészlegek nagy öregjeivé válhatnának
pl mindenki csak úgy emlegetné õket, hogy na nyílt egy új részecskefizika topik, ez biztosan érdekelni fogja lacee-t, a tudományos fórumok bölcsét
és akkor kommentel oda lacee, és ilyen baszós, pengét körbefonó tövisbokros zöld fejléce lenne, meg a bölcsességét jelölõ fûzfa a logója mellett, és írna valami nagyon tudományosat amit mindenki szívesen olvasna
Gyakran pontozok.
A nagy trollok egybõl kiszûrhetõk vele, de azon userek akik értékes hsz-el bírnak, de szarnak az illemre, azokat simán lepontozzák.
A hsz tartalma alapján. Néha a trollok is modanak értelmeset.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem okozott régebben se problémát legyártani N+1 alreget, és mindegyikkel végigpontozni az összes hozzászólást valamilyen irányba.
Hidd el, az elmúlt tizennéhány év tapasztalata alapján nem véletlen, hogy elrejtettük a hozzászólásszámot a felületrõl 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyanok meg mindig is lesznek akik "elsõznek",unalomból nyitnak topikot vagy 0-24-be fent vannak és "gyûjtik a hszek számát.
(arról nem is beszélve, hogy a toplistát is azért törölték el, és lett rejtett a hozzászólásszám az adatlapon, mert sokan sportot csináltak belõle)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem befolyásol, mert nagyon szubjektív. Elég egy-két unatkozó troll vagy nem szimpatizáló felhasználó, és máris teljesen valótlan képet mutatnak a számok...
Ritkán szoktam pontozni, de akkor igyekszem többnyire csak pozitívat adni.
A hozzászólás tartama alapján.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
- Nem látom értelmét, mert nagyon szubjektív és valótlan képet mutat. Pl. van olyan forumozo akinek sokkal tobb minusza van mint plusz, pedig szerintem ez nem igy kene, hogy legyen...es persze van amikor ez megfordul es a "felertekelt" juzernek adnek sokkal tobb minuszt.
- Néha, ha kirívóan szimpatikus vagy ellenszenves az adott hozzászólás.
- Kizárólag a hozzászólás tartalma szerint pontozok, a hozzászóló személye mellékes.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Megnézem legtöbbször, de nem vonok le messzemenõ következtetéseket. Nagyon szélsõségesen piros vagy zöld emberkékrõl viszont némileg sejthetõ, h milyenek.
Ritkán pontozok, és a hozzászólás tartalmát, hangnemét, nem pedig a felhasználót.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
május 22-i állapot
(sajnos azóta ez a lista elérhetetlenné vált, valószínûleg bõven 60k fölött járok)
ha hülyék is szavazhatnak, akkor semminek nem lehet alapja a szavazás, pontozás eredménye
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
értelmetlen, szubjektív és valótlan.
kirívóan irritáló, vagy nekem tetszõt pontozok (ha van hozzá kedvem)
néha így, néha úgy.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
természetesen a páromtól kaptam már jó párszor cserepeset, illetve nagyon szeretem ha együtt vadászunk valami szépségre:-) illetve szeretek kertészetekbõl megmenteni növényeket:-)
pred
pred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"