Amúgy intézménye válogatja. Haverom ebben nagyon otthon mozgott szakmájából kifolyólag, ismert mindenkit. És mindég megkérdezte, kifaggatta az alkalmazottakat, náluk hogy megy. Ugyanis van ahol bedobják a jattott kötelezően a közösbe és újraosszák bizonyos feltételekkel (ergó nem az kapja akinek szántad), van ahol a főnökségnek kötelezően be kell szolgáltatni a jattot (azaz nem kap akinek adtad, hanem a tulaj/vezető hízik) és van ahol amit kap, megtarthatja. És így tovább.
Én azonban nem érek rá ilyesmire, mindig hagyok 10%-ot, néha többet, leszarom ki kapja, nem vagyok én nyomozó, baze.
A másik mikor azt mondják (mekiben is volt egy időben), hogy ha x időn belül nem szolgálnak ki, akkor kapsz ajándékba ezt, meg azt. JAH csak azt az a szerencsétlen fizeti (annak a pénzéből vonják), aki ott áll veled szembe a pultnál és általában murvára nem az ő hibája, ha nem megy időben a kiszolgálás. Ilyenkor nem kérek semmit kárpótlásként, mert van a nyomorultaknak elég bajuk, nem menne le a torkomon az, amit az ő kis pénzecskéjéből vontak le. HA nem tartom hibásnak a történtekben, én nem fogom büntetni. Nem vok olyan.