Közben eszembe jutott,hogy van még egy börtönviselt ismerősöm.
NA ez a szomorú valóság lesz nem mint az előző ismerősöm akinek fasza volt minden.
A koleszban volt egy srác aki ez a tipikusan idegbeteg problémás gyerek,aki csak viccből leüt egy sörösüveggel mikörben éjszaka mész haza.Én jóban voltam vele mert sok közös témánk volt,sport,játékok.Egész jókötésű gyerek volt.2évet töltött börtönben.Volt neki több ügye,főleg verekedések de az i-re a pontot a hatóság elleni erőszak volt mikoris 2 rendőrt vert meg.Naszóval a srác idegbeteg és azt mondta nekem,ha jön a "lila köd" akkor egyszerűen nem tud magán uralkodni.A srác egy sportosabb testalkatú 185cm magas gyerek.Naszóval ő ült börtönben.Mesélte,hogy tele van cigánnyal és nem úszta meg a köcsögölést sem.Így mondta nekem:"Majdnem minden napos dolog volt,hogy cigányfasz van a számban,de igazából ez kellett a túléléshez és bizony vannak az életben olyan dolgok amik csak a börtön falain belül elfogadottak".Mesélte,hogy rendszeresen leszopatták a srácot,meg köcsögölték is.
A srác nem ez a lelkizős típus.Egyszerűen "ez van"-al elintézte a dolgot.Van barátnője jelenleg stb....problémás gyerek az biztos,de szerintem csak idő kérdése,hogy visszajusson oda.