• jazzy
    Én nem ítélek el senkit, mert nem fáj ha másnak van, de ezzel nem tudok egyetérteni, hogy "általában akinek nincsenek anyagi problémái ebben az országban, az legalább két generációnyi keményen dolgozó felmenőre épít.".

Nekem és barátnőmnek nincsenek anyagi problémáink, de nem is fogadok el nagyobb segítséget. Autót magamnak vettem, mindent magamnak fizetek, minden drága berendezést magamnak vettem, lakást pedig nem veszek amíg nincsen rá elég pénzem.

De mint mondtam, nem ítélek el senkit, ez egyszerűen az én beállítottságom. Én nem tudok magaménak érezni valamit amiért nem én dolgoztam meg. Soha nem vezettem szüleim autóját, csak annyit laktam otthon amennyit feltétlen muszáj volt. Nekem az az enyém amit én vettem, építettem, önerőből, így tudom megbecsülni.

" és nehéz meggyőzni arról, hogy ez nem lehetséges" -> Számomra nem lehetséges, hogy hitelmentes lakásom legyen 28 éves koromra az előbb leírtak miatt. Csak tudod érdekesnek tartom ezt a lekezelő, támadó stílusodat, örülj neki, hogy volt ilyen háttered aki ezt megengedhette magának.