A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
lesz szavazás arról is, hogy az almát hámozva, vagy héjasan eszi valaki?
Lehet persze udvariasan hallgatni is, de ha a köszöntõnek fontos a köszöntés, akkor talán szeretné tudni, hogy legközelebb mikor legyen figyelmes.
A heavy cost. I pay it gladly.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a menõ embereket többen felköszöntik mert jobb dolog velük jóban lenni
meg aztán én akkor köszöntök fel másokat, ha látom, hogy valaki elõttem felköszöntötte, szóval van valami
senkinek a napjait nem vagyok hajlandó megjegyezni, ebbõl kifolyólag én sem várom el, ogy bárkit tudja az enyémeket fejbõl
tekintve, hogy mióta 20 elmúltam már nem feltétlenül örülök a születésnapjaimnak, a névnap meg fura szokása
persze egy barátnõét megjegyzem, ne legyen belõle sértõdés, hogy õ "nem fontos"
nekem is kell egy
Nem
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
fõtémánál maradva: nem ünneplem....
Mondjuk van a másik véglet, ismerõsöm néha valami random idõpontra rakja a szülinapját és megnézi ki köszönti fel olyankor ...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
persze enélkül is lesz olyan aki látja a hírfolyamban,hogy x felköszöntötte y-t ezért ír majd az oldalamra de mind1 😄
(Ismerõs regisztrált facebookra, és hogy-hogynem hirtelen megsokszorozódott a szülinapi köszöntései száma - mennyi lehet belõle valóban õszinte? Akiknek fontos volt, azok tudták enélkül is)
Szerintem nincsenek olyan nagyon sokan egy átlagos ismerõsi körben, akik nem a fõ névnapon tartják, és ez fontos is számukra.
Nem ünneplem, mert átvertek a nõk. <#sir>#sir>
★★★★★
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ma már ez nagyobb részt elszakadt az egyházi kapcsolattól (hiszen rengeteg olyan név van, ami nem kapcsolódik szentekhez, és nem is keresztelnek mindenkit katolikus vagy ortodox hit szerint, ahol a szentek tisztelete jelen van), így például egy János több, mint 20 napból "válogathat", bár a naptárakban általában a hagyományos 2 "fõ" névnap van feltüntetve - június 26 és december 27 (Szent János és Pál vértanúk vagy Keresztes Szent János (nem Keresztelõ) napja).
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
jólvan faszt se érdekel mikor ünnepled ,de most névnapod van

Korábban is természetes volt egyébként, hogy máshol is létezõ ünnepekre épített rá idõpontot és akár tartalmat is tekintve a dominánsabb új, csak régen ez inkább kultúrharc volt, mint gazdasági. (Nem csupán a kereszténységre értem, de mi ugyan nyilván annak a mindenre épülését látjuk.) Na most éppen ezért egyértelmû, hogy honnan jönnek ezek az ünnepek másféle kultúrával átitatva.
Különben engem inkább az zavar, amikor a meglévõ hagyományos ünnepet nyom el a más formában visszaömlõ. Azzal nincs bajom, hogy az amerikaiknál Santa Claus megy karácsonykor, azzal már igen, ha ez nálunk is terjed. Európában megvannak országonként a saját variánsok (mert máshol sem olyanok, mint nálunk, nem csupán USA a különc), jobban örülnék, ha ezek maradnának meg minél élõbb formában. Ez persze nem az "átlagamerikai" hibája, inkább az "átlagmagyaron" múlik, hogy mit fogad be. Persze a keresletre az igényt gyakran a kínálat teremti meg.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Amúgy nem nagyon érdekel a dolog, nem szoktuk tartani. Viszont azt sem értem, miért zavar ilyen sok embert egy "ünnep". Van kultúra napja, költészet napja, víz világnapja... kismillió mindennek van saját napja, a szerelmeseké is igazán elfér köztük. Az meg nem véletlen, hogy ekkora felhajtás van körülötte, mert hisz nagyon jövedelmezõ üzlet, de pár napig talán mindenki el tudja viselni a boltokból folyó szivecskéket és giccsparádét. Ez már nem a Valentin-nap hibája, hanem a pénzhajhász világé. Szerintem. <#vigyor2>#vigyor2>
btw,magat a Valentin napot is egy vegtelnul kepmutato,hatartalan baromsagnak tartom.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
új eventek kellenének, mert a mostaniak elég gagyik
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a Bálint a latin Valentinusból ered, így kb. ugyanazt jelenti.
a Halloween meg a Mindenszentek elõestéje (Hallow's eve), nem zárja ki a halottak napját.