• hugopareiros
    Engem speciel nem érdekelnek, hogy a többiek mit csinálnak amíg rám nincs hatással. Nyomassák az egy éjszakás kalandokat nyugodtan, egészségükre.

Viszont az én értékrendembe ez nem fér bele. Most lehet lebuzizni, de számomra az együttléthez kellenek érzelmek. Sosem az volt a jó a szeretkezésekben, hogy jó a kukimnak, hanem hogy (most figyeljetek) egyé váltunk arra az 1 órára minden tekintetben.

Ha nem éreztem már ezt 1 kapcsolatban, annak véget is vetettem.
    Olyan emberrel aki iránt nem táplálok pozitív és mélyebb érzéseket, ezt nem tudom átélni.
    Amiért számomra kiesnek a kalapból azok az emberek, akik első éjszaka durr bele az elsődlegesen ez, mert olyan nőt keresek akinek ugyanilyen módon fontos az együttlét. (Másodsorban a korábbi koszos lyukba kukit nem rakunk elv.)

Lehet itt magyarázni az 50 éves tapasztalt emberek mondásait, hogy "amelyik nő le akar veled feküdni, azzal feküdj is le", de ez maximum az állati ösztön kielégítésére jó. Ami számomra nem elég.

Illetve ha ez az ösztön elfogadott és jó, illetve művelni is kell, akkor a többi ösztönünket miért nem?
    Általános sírás és picsogás követi azon emberek tetteit, akik másokat elnyomva jobb életkörülményt / munkát / akármit értek el.
    Pedig ez eléggé bele van ivódva az emberbe, hogy minél magasabbra törjön.

ui: Mondandómnak nem az utolsó bekezdése a lényeges, az már csak ilyen b*szkódás.