• Molnibalage
    Mert ez tényleg ennyire izgatja az embereket...

A kérdések jellegéről kb. 2-3 éve akartam nyitni egy topikot vagy itt dumálni, de nem volt rá vevő a közösség.

Én alapvetően néhágy fő kategóriába sorolm a kérdéseket. Az egyik fő kategória az, amikor valami olyasmit kérdést tesztel fel, ami mondjuk világnézeti kérdést vagy általános személetet feszeget. Ellenzed -e az atomenergiát, mi a véleményed az általános választójogról, abortusz, hiszel e a konteókban, stb. Ezek főleg komoly kérdések, de legalább félkomolyak.

A másik fő csoport a kicsit fura/vicces emberi szokásokra vonatkozó kérdések. Mit hogy csinálsz, milyen jó/rossz szokásaid vannak, stb.

Aztán az egyik jellemző, hogy ott leszel/nézed -e/hallagotd e, eseményekre vonatkozó.

És van a minden más egyéb, amit már nem tudok ilyen könnyen kategorizálni. Kb. ez a jellemző eloszlás. Ha ezek közül azok kerülnek túlsúlyba, amikre értelmes válasz nem adható vagy a közösség átlagos érdeklődési körén kívül esik, akkor naná, hogy leszarom lesz a válasz. Én legtöbbször komoly kérédseket küldök be, nagyon hamar ki is rakják őket és nagyon kevés esetben van az, hogy "mutasd az eredmény/nem érdekel".

Tehát tessék megerőltetni a fatáziát és olyan kérdés beküldeni, ami megmozgatja az embereket.