Szerintem a barátaid a Fradi KEK meccsire jártak, azokat Dabason rendezték, talán 2 ezres ha van a csarnok. Onnan akarták átvinni az elődöntőt a Papp Lászlóba, de nem érte volna meg nekik.
A focira azért is áldoznak százmilliárdokat, mert a pénzmosás miatt jobban megéri egy gazdaságilag kevésbé átlátható, szövevényes struktúrával rendelkező sportnál csinálni. És csak a nagyobb stadionokból lehet magas szinten tömni a zsebüket lóvéval az illetékes uraknak és kiadni a melót a kormányközeli cégeknek. De ezért Lacee megint dádázni fog, szóval elhatárolódok magamtól.
A foci válogatott tétmeccsen ősszel nyert meccset, azt azért még tudnak. Világversenyen 96-ban voltunk utoljára, akkor is Olimpián, előtte 86-ban VB-n és 72-ben EB-n.
Támogatásokat pedig nem az eredményekkel arányosan osztogatják, ez gazdaságilag és társadalomtudományilag jóval összetettebb.
De a röpi miért van a kihalás szélén? Szerintem a tesi órákon kötelező jelleggel tanítják az alapokat (legalábbis nálunk így volt), onnantól pedig már csak a gyerekeken múlik, hogy akarják-e űzni vagy sem. Klub szerintem a legtöbb városban van, utánpótlással, pályával, ha van rá igény, akkor ki lehet használni.