A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
problem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
I am happy to upset the potty and kept an account of the synthetic tire from the vaporized particles roughly a hundred times more aggressive than the well-known salamander.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Azért a kicsit bonyolultabbak is mennek. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://www.youtube.com/watch?v=0-HSOzJPan4&feature=youtu.be
A cukrászat jóval precízebb, majdnem vegyészet jellegû néha (persze nem a nagymama almáspitéjére vagy egy bögrés muffinra gondolok), a fõzés-sütés szerintem több mozgásteret ad.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Leszarom mitõl döglik meg az emberiség.
Nem fõzök. Leszarom azt is.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
persze fene tudja mit vettek még bele, mit hagytak ki, lásd amiket felsoroltál, én pl biztos nem ihatok ennyit, mert dohányzom, aztán az is molesztálja a hasnyálmirigyet rendesen.
Persze meglepõ, hogy én (86kg) eszerint több mint 4 üveg (0,7) vodkát ihatnék meg egy hónapban, holott addikt vagyok, KELL a reggeli kv, nem tudom lerakni a cigit, stb. Ennyitõl pár év után tuti sorban állnék reggelente a kupakos kifliért. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem veszi figyelembe a különbözõ emberi szervezeteket, a fizikai mozgást, az éghajlatot, a hozzászokást és még ki tudja mi mindent. Persze, oda van írva a szociális és lelki tünet, de azt sokan tudják alkohol nélkül is produkálni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A rendszeres alkoholfogyasztás önmagában még nem nevezhetõ alkoholizmusnak. Csupán akkortól minõsül annak, ha az különbözõ testi, lelki vagy szociális tünetek kibontakozásával jár együtt. A még biztonságos, elfogadható alkoholfogyasztás felsõ határa férfiaknál 21 egység/hét, nõknél 14 egység/hét (1 egység = 10 ml tiszta alkohol = 1 pohár sör = 1 dl bor = 3 cl tömény) úgy, hogy legalább két teljesen alkoholmentes nap is elõfordul."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A tudatmódosító hatás nem a víz helyett ivott folyadékról szól.
A kérdésre válaszolva: igen, profin tudok forróvizet készíteni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ennél is jobb ha saját ötleteket próbál ki az ember, saját ízlése szerint.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Következõ kérdés: Tudsz fõzni?
--- Igen, egész jól, még a bonyolultabb ételeket is elkészítem.
--- Igen,de csak a viszonylag egyszerûbb ételek (pörkölt, rántott hús stb.) elkészítésében vagyok jártas.
--- Minimálisan, inkább csak a legegyszerûbb ill. félkész ételeket tudom megcsinálni. (sült krumpli, tészta kifõz
ennél nem is kell tovább olvasnom <#banplz>#banplz>
★★★★★
de, hogy érveljek is:
ami engem ilyenkor kiakaszt, hogy te, mint megfelelõ papírokkal (tehát feltehetõen a biokémiai folyamatokat egy egységsugarú forumozónál jobban ismerõ ember) mond valamit, arra jobban oda fognak figyelni.
ha jól értem amit mondasz:
a cigarettánál veszélyesebb: bár egy átlag dohányos naponta egy pakli cigit szív el, míg egy átlag füves 2-3 napoonta egy szálat. Emelllé tegyük oda, hogy napi 4-5 szál cigit kibekkel az emberi szervezet.
Tehát remek bullshit reklám érv, hogy a szûrõ nélküli cigi mélyen leszívva mennyire igénybe veszi a szervezetet, azt meg ugye elfeljetik mellé tenni, hogy ja, hogy az egyszeri füves, eü határértéken belüli mennyiséget visz be.
Persze ez a kényelmes fogyasztási mód, mi van a bongosokkal, sütisekkel?
Feltehetõen, itt mindenkinél jobban tudod, hogy adott károsanyag bevitelt, mennyi idõ alatt regenerál a szervezet, mi, laikusok, meg megnézzük a WHO ajánlásokat.
Szerintem elég elnagyoltan érveltél, valami eljátszik a szerotonin/dopamin háztartásoddal és ez hujujuj, ééés? Nem attól leszel késöbb kerge, hogy ezt néha mesterségesen stimulálod (aka csoki), hanem ha konstans módon mesterségesen magasan tartod. Biztos nálatok is elhangzott gimiben: amit nem használsz, az visszafejlõdik, az analógiát követve: ha folyamatosan be vagy szívva, akkor baj lesz, valóban, ahogy a folyamatos csülökpörkölttöl is baj lesz.
Félre ne érts, nem emelem az égig a füvet (nem az én drogom, mást preferálok), na de a démonizálása, "kapudrog riogatása" pont annyit árt, mint ha, valaki azt mondaná, hogy ez az új életvíz.
Amit írtál az a víztõl kezdve a városban élésig tényleg mindenre ráhuzható.
Tessék polkorrekten terjeszteni az igét.
egyéb: egyszer párezer/párszázezer év múlva eltûnünk a nagy galaktius süllyesztõben
ezt pont olyan mintha valaki túlzottan lelkesedik valamiért és a másik irányba túloz
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A média csak fenntartja a sok ezer éves status quot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem érdekel hogy jótékony, nem érdekel hogy káros -
az alkoholról is ellehet mondani ezeket (ha nem károsabb!) az mégis legális, és én szeretném tudni hogy afölött miért hunynak szemet az emberek. bár úgy érzem hogy valóban a média manipulálása miatt van ilyen kontraszt a két anyag megítélése között.
Továbbá megemlíti: "the harm relatively minimal" - vagyis a kár viszonylag kicsi. A serdülõkorban veszélyes a koncentrálás hiánya és a rövidtávú memóriazavarok, mert ezek akadályozzák a tanulást (ergo nem tanul a diák ha be van tépve).
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.