Dabas környéként van valami csarnok. Ha tényleg érdekel, akkor holnap megkérdezem.
A röplabda problémáiról nem tudok írni, én csak játszom és azt tudom, hogy a kihalás szélén van. Ez a nagydifi más sportbuzval szemben. Én játszok, mert szeretem. Életemben egy profi meccset sem láttam még. Soha. Pedig 14 éve röplabdázok...
Világviszonylatban meg asszem TOP5, de minimu TOP10-es a röpi, a stradröpi húzza magával a termes formát is. Itthon még hazani NBI sincs szinte. A BME MAFC csapa az első osztályban játszik és képes odaérni a legjobb háromba is. Ez ma itthon a profi röplabda. A nagy difi, hogy erre nem basznak el százmillirádokat...
A támogatás terén asszem itthon van valami kiemelt X sportág. Mikor utoljára hallottam róla, akkor még az is szóba került, hogy a röplabda 0 Ft-ot kap.
Egyébként meg egy kurva szóval nem mondtam, hogy támogatni kellene. Pontosan arról beszélek, hogy relatív értelemben a magyar futball a beleölt pénz ellenére szinte semmivel sem tud többet, mint a félamatőr magyar röplabda sport. A futottak még kategóriájú ellenfeleket képes megverni és minden 10 évben egyszer egy barátságos meccsen egy B válogatottal felálló TOP 30-as csapatot. Mikor nyert utoljára tétmeccset magyar válogatott? Mikor volt világversenyen...? Tehát a foci is kapjon annyit, mint a röpi. 0 Ft.