A tízezres stadionok átlag nézőszáma is 2000 alatt volt asszem tavaly. Szóval szép dolog az elmélet, de a gyakorlat itthon más... A munkatársan nem vízilabda, hanem kézilabdabuzi. A haverjával kupameccsekre járnak és folyamatosan csak úgy van jegyük, hogy ismerős szerzi hónapkra előre. Folyamatosan teltház van.
A magyar futball egy vicc. Pont. A holland-magyar meccset, mikor véletlenül egy koliban láttuk, akkor volt már gáz a helyzet, amikor a hollandoknak ment a szurkolás, hogy még jobban tömjenek ki, hogy bukjon el az egész.
Lehet, hogy egyes országokban hozza a pénzt a futball. Itthon viszi. Mi a faszomért van az, hogy az én hobbimat nem támogatják, csak mert nem foci..? Mert az állmi milliárdokból focizás az. Én bezzeg fizetek a saját pénzemből azért, hogy röplabdázzak. A világban példátlanul népszerű sport, itthon meg a kihalás szélés áll. Vagy pl. egyéb más hobbimat miért nem finanszírozzák...? Én abszolúte nem hiányolnám, ha itthon cakk-pakk megszűnna a válogatott futabb minden szitnen. Ha minőségi focit akarok nézni, akkor bekapcsolom a TV-t vagy megnézem neten... Na, persze nem magyar focit...