Tudjátok mi a vicces?! Hogy csakis magunkkal kivételezünk. Pedig a kutyákat ha befogják azonnal ivartalanítják a menhelyeken, mert ugye, ha az utcán is rohangálnak százával, akkor senkinek sincs szüksége még félcsillió kiskutáyra. Merhogy a kutya olyan, hogy ha meglát egy másik kutyát és kanos, az meg tüzel, akkor MEGB@SSZ@ (néha akkor is ha nem az). Me állat, érted? Mi mik vagyunk akkor?!?! Emberek, akik képesek flemérni a lehetőségeket és erőforrásokat és hosszútávra tervezni FELELŐSSÉGGEL, vagy kanos kutyák, akik rohangálnka és terjezstik a génállományukat, me az van beléjük programozva?! (jelzem nekem is van két kutyám, befogadtam őket, me kidobták mindkettőt különböző "emberek" és hát kénytelen voltam saját költségemen ivartalanítani legalább a szukát, mert két nagy németjuhászt még el tudunk valahogy látni, de 30-at nem)
No, én ezt nevezem kettős mércének. Ha más fajok szaporodásást képesek vagyunk kordában tartani (me ésszerű), mi miért vagyunk korruptak és magunkat miért hagyjuk ki a körből, he?! Gondolkodni kéne és azt tenni, ami ésszerű és logikus és értelme is van. De neeeem... Az túl bonyolult volna. Csináljunk még embereket, éhezzenek azok is velünk, ne csak mi szenvedjünk... Ójeee! LóóóógikÚÚÚs nemde?!? Ja, egy agyhalottnak biztos.