A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs a telómon pénz, mert úgyis elmenne 1 nap alatt, és minden hónap végén(21.) kapok 10 percet ingyen . az bõven elég, úgysem keresek senkit, ha mégis, annak küldök visszahívót 😄
I met God. She's black
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(de ennek javarészét a 3G teszi ki költségben, amúgy nemsokat telefonálok, inkább facebook/skype, ezzel lehet spórolni úgymond)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Következõ kérdés: Mennyit költesz mobil kommunikációra (beszélgetés, sms, mobilinternet) egy hónapban?
--- 1000 Ft alatt
--- 1001-2000 Ft
--- 2001-3000 Ft
--- 3001-4000 Ft
--- 4001-5000 Ft
--- 5000-10000 Ft
--- 10000 Ft fölött
Elsõsorban a polgári és a büntetõtörvénykönyv a kérdés, az apropó a rendõrös kérdésnél többségben megjelenõ "Nem, mert a törvények a bünözöket védik." válasz.
// | 46.9% | #####_____ | 23 | Nem, és tudom is, hogy nem ismerem.
// | 28.6% | ###_______ | 14 | Igen, tisztában vagyok a valós tartalmukkal.
// | 24.5% | ##________ | 12 | Nem, de van róla (téves) véleményem.
Mikor nem csuknak le érte ? És mikor igen ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★★★★★
1, az emberek nem ismerik a törvényeket
2, mert az embereknek nem tanítják a törvényeket (hol keresse legalább)
3, mert aki véletlenül meg is ismer párat, az kimerül az õ jogaiban, és toszik a kötelezettségei részre (mert úgysincs aki számon kérje azt rajta)
4, mert amúgy is érthetetlen számára, mert nem az egyszeri ember nyelvén íródott, hanem jogász nyelven
5, és amúgy is annyi van, hogy a jogászokon kívül el nem olvassa senki ember fia (megjegyezni meg még õk se)
6, márpedig az alapján kellene a mindennapokban az embernek döntéseket hoznia, és a törvény nem ismerete ugyebár nem mentesít
7, és az államin felül még az önkormányzati helyi szabályok is vannak, amiket átutazóként is már ismerned kellene
8, és amúgy is van, hogy a pillanat tört része alatt kell döntést hozni, amit utána a bíróság hónapokig elemez hogy jól döntöttél-e, szóval röhej
És amúgy igen. Itt a törvények a bûnözõket védik, mert nekik jogaik vannak.
Csak a kötelezettségeikrõl felejtkeznek el mindig.
Pl: ne ölj! Aki szánt szándékkal, elõre megfontoltan, aljas indokból megöl mást, az még utána is embernek tekintendõ? Hisz megszegte a legfontosabb szabályt. No itt a vadliberalizmusban igen.
Sõt, legtöbben még mindig nem ismerik az önvédelem szabályait (most változott, hááááát, halottnak a csók kb, liberálsz.r).
Pl mikor alkalmazhat halálos erõt támadójával szemben ?
Saját lakásában mikor védheti meg magát és családját pl konyhakéssel, baseball ütõvel? Mikor nem fognak lecsukni, ha a vérszomjas támadóra mért csapás az életébe kerül?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Következõ kérdés: Ismered a törvényeket, jogszabályokat?
Elsõsorban a polgári és a büntetõtörvénykönyv a kérdés, az apropó a rendõrös kérdésnél többségben megjelenõ "Nem, mert a törvények a bünözöket védik." válasz.
--- Igen, tisztában vagyok a valós tartalmukkal.
--- Nem, de van róla (téves) véleményem.
--- Nem, és tudom is, hogy nem ismerem.
Arra az esetre, ha valamilyen katasztrófa történne.
// | 47.6% | #####_____ | 49 | Nincs semmi, nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
// | 29.1% | ###_______ | 30 | Pár napra elegendõ élemiszer és víz van.
// | 10.7% | #_________ | 11 | Több hétre elegendõ élelmiszer és víz.
// | 6.8% | #_________ | 7 | Nincs semmi, de szeretnék majd.
// | 3.9% | __________ | 4 | Még bunkerem is van.
// | 1.9% | __________ | 2 | Több hétre/hónapra elegendõ élelmiszer és víz, gyertyák/elemlámpá
★★★★★

★★★★★
Pár napra elegendõ kaja és üditõ van.
Ebböl jól jönne pár raklap
10 év shelf life nem rossz, nagy tételben meg kijönne talán 1000huf/napi adag alatt is 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
★★★★★
Falun, tanyán, elzárva másoktól, stb. teljesen másképp mûködik a dolog, viszont kevésbé támaszkodnának a fagyasztott ételekre, ott van pince, kamra, ahol bõségesen lehet nem romlandó áru, ami nem érzékeny a hõmérsékletre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
😄
I met God. She's black
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a szerint élek, hogy a kemény kitartó munka idõvel kifizetõdik; a lustaság meg azonnal
egy ilyen bizonytalan országban, ahol a szorgalmat büntetik, nincs értelme hosszú távú célokat kitûzni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Következõ kérdés: Van otthon felhalmozott készleted?
Arra az esetre, ha valamilyen katasztrófa történne.
--- Nincs semmi, nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
--- Nincs semmi, de szeretnék majd.
--- Pár napra elegendõ élemiszer és víz van.
--- Több hétre elegendõ élelmiszer és víz.
--- Több hétre/hónapra elegendõ élelmiszer és víz, gyertyák/elemlámpák, rádió, eü. csomag, fegyverek, stb.
--- Még bunkerem is van.
Ha jelenleg nincs senkid, a legutóbbival?
// | 24.5% | ##________ | 24 | Sose volt senkim
// | 18.4% | ##________ | 18 | Interneten, Közösségi portálon, társkeresõn stb.
// | 17.3% | ##________ | 17 | Szórakozóhelyen/ (házi)buliban
// | 9.2% | #_________ | 9 | Egyéb, fel nem sorolt helyen
// | 9.2% | #_________ | 9 | Szabadidõs tevékenység közben
// | 8.2% | #_________ | 8 | Iskolában
// | 5.1% | #_________ | 5 | Börtönben
// | 2.0% | __________ | 2 | Templomban
// | 2.0% | __________ | 2 | Várakozás közben, és/vagy utcán, állomáson/megállóban, tömegközl
// | 2.0% | __________ | 2 | Munkahelyen
// | 1.0% | __________ | 1 | Temetésen
// | 1.0% | __________ | 1 | Önkéntes munka közben
// | 0.0% | __________ | 0 | Koleszon
// | 0.0% | __________ | 0 | Bevásárlóközpontban
Szórakozóhelyen/ (házi)buliban
★★★★★