Pl.: Én nem szeretnék visszamenni.
Látni újra apám halálát, vagy megakadályozni azt -ha egyáltalán lehetséges- és látni, hogy munkanélküli lesz azt nem akarom.
Teljesen más életútra terelődnék, mert gyerek/ifjú fejjel az embernek nagyobb a türelme, ma ez a türelem már hiányzik belőlem.
A gimnázium iszonyatos kínszenvedés lenne.
A jelenlegi legnagyobb hiba, amit elkövettem az utóbbi 10 évben, hogy Magyarországon maradtam. Ha csak 11 évet mehetnék vissza egy teljesen új életút kezdődne új kihívásokkal, új hibákkal. Akkor meg minek visszamenni? Hogy rájöjjek, hogy mi rossz nekem, ahhoz át kell élnem.
Az, hogy pl. visszamegyek 1-2 hetet talán 1-2 évet és feladok egy lottót, az még beleférne, de valami akkor is hiányozna. Most is látom magamon, ha nem tevékenykedek valamin -akármin-, akkor rosszul érzem magam. Milliomosként sokat unatkoznék, mert ha nem küzdhetek valamiért, akkor üresnek érzem magam. Ha én unatkozni fogok, akkor gyakorlatilag "meghalok". A hobby az pihenés/relaxáció, a küzdelem az élet. De 30 évet újraélni/újraküzdeni az borzalmas kín lenne nekem.
Viszont ha lehetne olyan, hogy egy bizonyos napot élhetnék át sokszor, azt nagyon szeretném. Volt jó pár "tökéletes" nap az életemben, amit jó lenne akár csak még 1x átélni.