127612
-
Na, nem az egész, legyen csak 80%-a! :D -
kamionosjoe #114830 Igen, még boltban is.
Az egész élet egy nagy alkudozás. -
Fix árak kéremszépen, nem a XIII. században élünk! Halálom, mikor nem képes fix árat mondani valaki, hanem LICITÁLJAK rá. Én-e? Ha kell kifizetem és viszem, a játékot nem kérem, köszönöm. Akkor lottóznék. -
Hátulra, oldalra is egyszerre világítasz a brutál lámpáddal? És mondjuk ködben, amikor a lámpáddal csak rontanál a helyzeten, mert te is kevesebbet látnál?
Lehet bőven sorolni, hogy miért van racionalitás a minél több fényvisszaverő felületben, de ha nem akarod elfogadni, akkor teljesen hiába sorolja bárki az indokokat.
A csengő meg kétszáz forint, a bünti ha nincs, több. Ha nem használod, akkor is megéri. -
Hát akkor nekem bukta. Nincs csengőm és soha nem is lesz. Minek? Azért, hogy lelopják azt is...? Fényvisszaverő prizmám sincs. Minek? Van egy olyan brutál lámpám, hogy néha az autókat levilágítom vele. Hova kell prizma? Semmit sem látnak belőle... -
Sportolás közben is alakulhat úgy, h esős idő lesz, vagy sár van. Akkor sem biztos, h jó, ha tiszta dzsuva lesz az ember. :) -
Ha munkábajárós bicikli lenne akkor persze, de ez ránézésre nem tűnik annak :) -
Én nem is azért írtam. Hanem pl. esős időben összefröcsögeti a hátamat. :D (Saját tapasztalat még régről...) -
Nem kötelező, csak ajánlott.
KRESZ által előírt kerékpártartozékok listája
Kötelező
Fehér színű első lámpa
Piros színű hátsó lámpa
Egy vagy két, szimmetrikusan elhelyezett, nem háromszög alakú, piros színű fényvisszaverő (prizma)
Két, egymástól független fék
Csengő
Borostyánsárga színű küllőprizma legalább az első keréken
Fényvisszaverő ruházat (csak lakott területen kívül, ha éjszaka van vagy rosszak a látási viszonyok)
Ha a kerékpáros sisakot visel és utast nem szállít, lakott területen kívül max. 50 km/h sebességgel haladhat (ugyanitt sisak nélkül csak 40 km/h a megengedett maximális sebesség.)
Ajánlott
A pedálon és a küllők között borostyánsárga színű prizmák
Karos szélességjelző prizma (előre fehér, hátra piros színű fényvisszaverővel)
Visszapillantótükör
Sárvédő
-
És még egy nyamvadt sárhányó sincs rajta. :D -
-
Blum #114820 Jo gep ez...csak nem 450k-ert. :)
750k-ert kinalni pedig eros pofatlansag.
...es akkor ennyit az ertekesitoi tapasztalatrol. ;D -
XT van rajta, de sehol egy hátsó kosár és nincs rajta sárhányó sem és első fogaskerék-védő sem még talán világítás sem 
Csinos kecaj. Elbugázni és továbbadni 50 kilcsiért jó lenne, amúgy nem tetszik. -
clio1616v #114818 Igen, csak XT van rajta. -
Jól átvertek.
-
Hát, nem sokszor volt, csak használt számítógép alkatrész vételekor. Erre 12 éve nem volt példa. Minden mást amit veszek az olyna, hogy azon nem lehet alkudni. -
Blum #114815 450k-ert olyan bringat venni,amin csak XT szett van,kronikus balfaszsagra utal.... :) Legkozelebb tanulj meg hazudni. -
És most hova sz*rjunk, h neked ennyi lóvéd van, és ilyen ügyes voltál? -
clio1616v #114813 igen, megalkuvó vagyok
legutóbb egy 750 ezer forintos 29"-os Merida montira alkudtam 450-ért vittem el egy tavalyi full XT-s modelt, egy 60 ezer forintos cipőt kértem még ráadásnak
én is értékesítésben dolgozok és tudom hogy működik az értékvesztés elszámolása raktárkészleten maradt áru esetében - így gyakorlatilag beszer áron vagy alatta hozzá lehet jutni akár a prémium kategóriás cuccokhoz -
előfordult már, de ha nem megy bele, villámgyorsan megyek tovább, hívogathat vissza. csak akkor szoktam, ha szerintem nem ér annyit, mondok egy árat, ha oké, akkor rendben, ha nem, annyi és kész.
-
Egy kis OFF. :)
https://soundcloud.com/lacee-3/avicii-hey-brother-vocal-cover -
Szegény eladó elfelejtette, mennyiért tette fel. :D -
Előfordult már, de nem jellemző, ellenben a faterral, aki még anno a DVD írót is le akarta alkudni az üzletben
-
lord nihilus #114808 Előfordult már, de nem jellemző.
Viccesebb eset volt, amikor ajándékba akartam venni tesómnak egy használt laptopot, ami 36000ft-ért volt meghirdetve, de 32-ért hoztam el, úgy, hogy egy szóval sem akartam alkudni (true story). -
Hm, na igen, ez mondjuk igaz. :) -
Úgy, hogy pl. az eladó / segítő ráírja neked, hogy csomagolássérült / kiállítási darab, és máris jön le 20-50% az árból :) -
De ott hogy alkudozol, mikor rögzített árak vannak? :D -
nem vagyok alkudozós típus,ha ilyenre van szükség akkor faterommal kell menni. -
Általában nem, de előfordult már komoly hipermarketben is... -
Lételemem az alkudozás. Webshop bevásárló felület kivételével mindig keresem hogyan lehet olcsóbban megszereznem a cuccot. -
Leszarom. -
Tudom, ez szomorít el a legjobban, hogy nem bíztatok meg bennem ennyire, hogy elmondjátok nekem. Hova vezet ez a világ így... :D -
Fbn Lx #114799 de tényleg miattad van minden nyomorúság a világon, csak mi nem mertük eddig a szemedbe mondani -
Fbn Lx #114798 februártól márciusig -
egyáltalán nem reklámoznám. minek? anélkül elfelejtik a népek? nem. -
Blum #114796 Szemely szerint soha,utalom a karacsonyt.
Egyebkent meg leszarom,hogy mikor akcioznak csak csinaljak. Legalabb olcsobban veszek meg magamnak dolgokat. -
Hát attól, hogy te nem ismersz ilyet... Az ismerőseim fele már megvette az ajándékokat, hogy ne a december végi tumultusban kelljen. :D -

anyum szocmunkás, mesélte hogy az ovónőhöz a gyerek odament hogy
"hány gyereked van?"
"egy sincs"
"akkor honnan van pénzed?"
ennyire beléjük van nevelve már ez sajnos, és erről nem feltétlenül a cigányság tehet... remélem változni fog ez a helyzet később idővel. -
clio1616v #114793 tipikus feminin jelleg, amit ha ő csinál az úgy rendben van, de ha más csinálja ugyanazt akkor az már egy hülye :D
engem ennek ellenére irritál, hogy más a munkanélküliséggel többet keres, mint a tecsós 24órázó -
szabadverseny van, akkor kofázzon amikor jónaklátja
ha már személyi kölcsönt kaphatok 1 órán belül akár vasárnap este is, akkor igazából már mindegy.
nem vagyok hívő, leszarom jézus születését vagy mi volt akkor, mostmár csak ez az egész egy családi valentin-nap számomra, bejönnek a karácsonyi díszek szerte a városban, és az ünnepi hangulatom is megvan (trállálá száncsengő stb), aztán eszünk egy jót oszt cső.
amúgy onnan tudom hogy közeleg a karácsony ha már mindenki káromkodik körülöttem.