• Broafka
    egyébként ezek mind olyan dolgok, amik kicsit okító jellegűek pl:
    - húzz mindig gumit, mert elkapod az AIDS-et, és meghalsz (az igazság az, hogy nem olyan egyszerű azt azért elkapni, általában vér-vér kontaktus kell, ezért mondják, hogy a melegek könnyebben kapják el, hogy miért azt nem részletezem)
    - ne alkoholizálj, mert meghalnak az agysejtjeid, és hülye leszel (ennek is vannak jól betanított formái, és sokan hülyéskednek vele, hogy már alig maradt agysejtem a buli után, de lehet, hogy ennek sincsen semmi alapja, csak ugyanúgy ijesztgetik az embereket)
    - és ne füvezz, mert rászoksz, és drog, és úgy fogsz járni mint ő: *kép* (elméletileg nincs függőséget okozó anyag benne, mint egyéb drogokban, ezért "nem tudsz rászokni" de a számítógépemben sincs, mégis állandóan nyomom)
    ok-okozati dolog. Az egész szerintem arra megy rá, hogy jól megijesszék az embereket, mert ha nem ijednek meg eléggé, akkor pl: "minek húzzak akkor gumit, úgyis kicsi az esélye, úgyis csak a melegek kapják el", "akkor vedeljünk, ott van a tanárom, aki egy zseni, mégis alkoholista, akkor nekem sem lesz bajom" stb