• tigeroo
    nem érdekelne hogy fűvel akar bulizni vagy alkohollal. nagyapám nyugodjon békében alkoholista volt, anyum-nagymamám sohasem volt még életében részeg, ráadásul ismerek elég alkoholista embert aki megnehezíti a családja életét, persze fiatalon kikell élnie magát az embernek valamilyen szinten én megértem, ebbe beletartozhat a fű is.

minden oldalon vannak végletek. egészséges keretek között a fű messze nem olyan veszélyes mint pl. az alkohol vagy xanax (már csak statisztikailag is, mert mostmár egyre kevesebb ember hiszi azt hogy a fű embert öl... de nem érdekelne az se ha ugyanolyan káros lenne)

én csak azt szeretném hogy az emberek GONDOLKOZZANAK, váljanak felelősségteljes részévé a társadalomnak, és tudják azt hogy nem feltétlenül bűn és káros az amit a kormányok tiltanak, és nem kell feltétel nélkül elfogadni minden tényt ahogy azt a hatalom állítja, pláne nincs minden rendben csak azért mert az állam azt állítja hanem JÁRJANAK UTÁNA ÉS TEGYÉK FEL A KÉRDÉST: MIÉRT? MIÉRT VESZÉLYES? MIÉRT JÓ NEKEM? MIÉRT ROSSZ NEKEM? MI TÖRTÉNIK? MI CÉLT SZOLGÁL EZ?

hogy mi se a birkák országa legyünk, gondolkozzunk inkább, mert a marihuána csak egy a sok kérdés közül.

az emberek ezen felbuzdulva kezdeményezték pl. számos amerikai államban a fű legalizálását, mert évtizedes dogmák után lassan már az ottani vezetők is belátták hogy amit régen lelehetett nyomni a torkukon az embereknek (hogy káros) azt ma már senki sem veszi be ott.. ha kevésbé káros x mint y (mértékkel fogyasztva), akkor miért ne élhetnének azzal a joggal hogy használják x-t is?

én ennek felettéb örülök, mert:

most hazánkban mi megy? szét lehet nézni. csak egy példa: a közbiztonság egyes megyékben 0, a média elhallgat rengeteg rablógyilkosságot (!) erre sok parlamenti képviselő ezt tagadja, valamint rengeteg rendőr szerel le de stadionokra vannak milliárdok, amikből lopnak is, bla bla bla...

miért nincs összefogás, miért nem változik semmi? mert senki nem tesz fel kérdéseket, mindenki elfogadja a dolgokat úgy ahogy az állam mondja...