• predator1982
    ritkán csodálkozom rá dolgokra, de ez a kérdés arra nagyon jó volt, hogy lássuk, a fejlődés mennyire nem érdekli az emberek nagy részét...hihetetlen...nem azt mondom hogy mindenkinek kell hogy legyen is új telefonja pl. de abban tényleg igaza van clionak (tudom nagy szó) hogy így is úgy is fejlődik a világ, nem lehet az őskorban leragadni, maximum nem mindenkinek a "legjobbra" van szüksége, de véleményem szerint előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb telefont akármit....
    a másik amiért megdöbbentem, hogy milyen nagy felháborodást vált ki egyesekből az, hogy valaki akarja és tudja is ezeket a kütyüket használni, persze mindenki álljon ki a saját igazáért, de ez akkor is megdöbbentő..

erről az jut eszembe amikor még élt a nagymamám, hozzáteszem vidéken született, ott is halt meg, Budapesten csak egy párszor járt. szóval mivel a szüleim dolgoztak, engem mint általános iskolást kiküldtek a nagyim elé a vonatállomásra, hogy hozzam haza...amikor meglátott a nagymamám, elsápadt, kérdeztem mi van, erre ő azt kérdezte, hogy anyádék hol vannak? mondom dolgoznak, egész úton hazafelé nem akarta elhinni hogy haza fogok találni, mert számára elképesztő volt az, hogy én el tudok igazodni, és haza fogok találni egyedül...nah kicsit most ebben a kérdésben számomra így festenek azok, akik ellenzik az okostelókat, illetve hogy csodálkoznak mire lehet használni...mindenki vonja le a konzekvenciát....bocs hogy ennyire hosszasra sikeredett