127612
-
Narusco #111749 nem ugy értettem hogy izmos, hanem hogy mennyire le tud fáradni és fájni. -
-
A horgászás nem érdekel, nem nekem való. Enni viszont mindenféle halat bármilyen mennyiségben... Lazaaaaaaaac... -
Ha az autóverseny sport, akkor simán belefér a sportba a horgászat is. Más kérdés, hogy attól még nem lesz kevésbé unalmas :D -
kamionosjoe #111745 Néha.
Szeretem. -
Te figyi, én személyeskedtem? De megnézném milyen karod van mint horgász, ha már így említetted.
-
Egyél fényt, azzal nem okozol fájdalmat sem állatnak, sem növénynek! -
miki30246 #111742 :DDD -
clio1616v #111741 nem ölök szívesen állatokat, ha nem muszáj
elég ritkán eszek halat, a szennyezett vizekből többek között az arzén módosulatai elég komoly koncentrációban akkumulálódnak a halakban -
Kicsiny voltam, párszor voltam, nem fogtam semmit. Szar az egész. Korán kell kelni, szúnyogok, cipeld magaddal azt a sok szart... Meg amúgy is ellene vagyok, hogy fizetni kell érte a maffiának, engedély nélkül meg emberölés kategória.
Imádom. -
Utálom a halat (a sült hekket kivéve, de a legtöbb ember szerint az nem rendes hal :D). A horgászás meg szerintem dög unalom. -
Régen rendszeresen horgásztam, szerettem, de nem volt különösebb sikerélmény.
Szeretem a halételeket, de azért nem nagyon. -
Narusco #111737 olyan vagy mint a nagyanyám.
ha elmegyünk egy fél napos-12 órás pecára, este mindannyian ugy esünk be az ágyba kb. és ez csak a fél nap, sokszor megyünk több naposra is, nagyon le tud szívni, csónak, evezés esetenként (nem, nem csónakból peca, hanem behuzni a szerkót) stbstb több sport értéke van mint gondolnád.
és amikor a hal fél óráig szenved, és nem képes kijönni, akkor azért elképzelheted milyen karja van a horgásznak.
ui: eddig akit elvittünk pecázni vagy nézni mindenkinek tetszett -
mostanában pedig ismét szegények eledele lett, akik nem tarthatnak tyúkot, disznót, sőt Tescoba se járnak. -
Fbn Lx #111735 azért én hamarabb kiegyeznék egy szép nővel vagy egy luxusvillával, mint a világ legnagyobb halával, dehát ízlés kérdése! -
Húha. Ez tuti?
-
régen sokat horgásztam nagyfaterral, de már ősidők óta nem sajnos, pedig jó móka, szeretem
a halételeket is szeretem, főleg a halászlét :) -
a hal olyan státuszszimbólum, mint a szép nő, vagy a luxusautó, vagy a luxusvilla -
Fbn Lx #111731 ja a halételek többségét imádom, a jó halászlé orgazmikus -
Fbn Lx #111730 én csak képeket szoktam látni, hogy a fészbukra feltöltik emberek ahogy az ölükben van a viszonylag nagyméretű kopoltyús amit kifogtak és mosolyognak, hoyg milyen jó nekik és milyen jól tolják
ez is ilyen téma, hogy akinek nagyobb hal akad, annak nagyobb a pénisze és menőbbnek számít?
nem vágom ezt a szubkultúrát -
videoanyuci #111729 sosem érdekelt a horgászás, a tengeri halakat szeretem, nem pocsolyaszagúak. halászlevet viszont akkor sem ennék, ha fizetnének érte. -
Régen sokat horgásztam, sajnos ma már kevés időm van rá (meg kedvem). A halat meg inkább fogni szeretem mint enni, egy - két fajtát megeszek. -
hugopareiros #111727 Pár vita amiket kiskoromban sokat hallgattam:
Fenekezés - úszós peca - pergetés
giliszta - csonti - kukorica - paprikáskenyér
etetőanyagmárkák
legjobb horgászhelyek
megenni / visszaengedni
fizetni érte / nem fizetni
és a tipikus "kinek nagyobb a botja" aka ki fogott nagyobb halat
no meg az örök klasszikus "az az én helyem, ne dobj oda"..."te idióta miattad akadtunk össze" -
Szökőévente kimegyek ugyan horgászni, de pusztán gyakorlatiasan véve a horgászjegyem csupán egy vagon kidobott pénz. :D
Bár elképzelhető, hogy ismét le kéne néznem a partra; lehetséges, hogy jót tenne a fejemnek egy hajnali kelés és megszellőtetés, sok lesz már a benti munka.
A halat pedig imádom. -
Attól függ, ki milyen szinten űzi. :) Van kifejezetten sporthorgászat, ott sztem igen. :) -
Okés, nem vagyok nagy horgász, de gyanítom, hogy nem a 20 kilós halak kifogása a jellemző tevékenység egy horgászaton. -
mikor megláttam a kérdést, pont azon gondoltam h milyen kellemes, semleges, minden szinten vitamentes kérdés ez, ebből tuti nem lesz flém/egymásra fújás...
ó, a naivitás
-
Azért egy 20 kilós halat kifárasztani, majd kihúzni vhogy a vízből, nem hiszem, h olyan könnyű feladat. :D -
A legjobb téma a "mi a legjobb xy" téma :) -
ezzaz, megint a "mi a legjobb xy" téma
-
Legjobb sport meg hobbi? Tudom hülye vagyok, de a horgászatnak semmilyen szinten nem látom a sport értékét. A bringázást előbb tartom a legjobb sport & hobbinak. -
én azért maradok a társasjátékoknál. -
Narusco #111717 bár az igaz hogy a semmiből egyedül nekiállni nem nagyon lehet, nem hátrány ha van ismerős akivel el lehet kezdeni. -
Narusco #111716 komolyan én szavaztam csak arra hogy rendszeresen? ha jo a társaság, jó a hely, értesz hozzá akkor nem unalmas amugy.
próbáljátok ki, a legjobb sport meg hobbi ami létezik.
halkaját szeretem, de nem esszük meg amit kifogunk.
harcsapaprikás túróscsuszával mindent überel. -
hugopareiros #111715
-
Akkor megveszed a pucolt halat, nem kell a kádban tartani a félájult bolti pontyot. -
Na ezaz... Halpucolás otthon, egy kis lakásban, grrr. :S -
Kis halnál, apró szálkát sűrűn beirdalod, nagy szálkát meg kikerülöd. -
Párszor kipróbáltam, de nekem unalmas. Manapság néha kinézek a közeli tóra a pecamániás papámhoz, 1-2 órát eldumálgatunk a friss levegőn és etetjük a kacsákat :)
A halkaják papám révén igen sűrűek az étrendemben, halászlé és rántott hal kéthetente van. Szeressük :) -
EnxTheOne #111710 Nem
Nem szeretem a halat, vagyis mindig attól félek hogy a szálka sérülést okozz, vagy meghalok miatta :D