127612
  • Narusco
    nem ugy értettem hogy izmos, hanem hogy mennyire le tud fáradni és fájni.
  • zsoltioregon
  • chhaya #111747
    A horgászás nem érdekel, nem nekem való. Enni viszont mindenféle halat bármilyen mennyiségben... Lazaaaaaaaac...
  • [HUN]FaTaL
    Ha az autóverseny sport, akkor simán belefér a sportba a horgászat is. Más kérdés, hogy attól még nem lesz kevésbé unalmas :D
  • kamionosjoe
    Néha.

Szeretem.
  • Roger6
    Te figyi, én személyeskedtem? De megnézném milyen karod van mint horgász, ha már így említetted.
  • Lacee86
    Egyél fényt, azzal nem okozol fájdalmat sem állatnak, sem növénynek!
  • miki30246
    :DDD
  • clio1616v
    nem ölök szívesen állatokat, ha nem muszáj

elég ritkán eszek halat, a szennyezett vizekből többek között az arzén módosulatai elég komoly koncentrációban akkumulálódnak a halakban
  • Zoli007
    Kicsiny voltam, párszor voltam, nem fogtam semmit. Szar az egész. Korán kell kelni, szúnyogok, cipeld magaddal azt a sok szart... Meg amúgy is ellene vagyok, hogy fizetni kell érte a maffiának, engedély nélkül meg emberölés kategória.

Imádom.
  • [HUN]FaTaL
    Utálom a halat (a sült hekket kivéve, de a legtöbb ember szerint az nem rendes hal :D). A horgászás meg szerintem dög unalom.
  • daeemoon
    Régen rendszeresen horgásztam, szerettem, de nem volt különösebb sikerélmény.
    Szeretem a halételeket, de azért nem nagyon.
  • Narusco
    olyan vagy mint a nagyanyám.
    ha elmegyünk egy fél napos-12 órás pecára, este mindannyian ugy esünk be az ágyba kb. és ez csak a fél nap, sokszor megyünk több naposra is, nagyon le tud szívni, csónak, evezés esetenként (nem, nem csónakból peca, hanem behuzni a szerkót) stbstb több sport értéke van mint gondolnád.
    és amikor a hal fél óráig szenved, és nem képes kijönni, akkor azért elképzelheted milyen karja van a horgásznak.
    ui: eddig akit elvittünk pecázni vagy nézni mindenkinek tetszett
  • zsoltioregon
    mostanában pedig ismét szegények eledele lett, akik nem tarthatnak tyúkot, disznót, sőt Tescoba se járnak.
  • Fbn Lx
    azért én hamarabb kiegyeznék egy szép nővel vagy egy luxusvillával, mint a világ legnagyobb halával, dehát ízlés kérdése!
  • Roger6
    Húha. Ez tuti?
  • MR ME
    régen sokat horgásztam nagyfaterral, de már ősidők óta nem sajnos, pedig jó móka, szeretem
    a halételeket is szeretem, főleg a halászlét :)
  • Sir Quno Jedi
    a hal olyan státuszszimbólum, mint a szép nő, vagy a luxusautó, vagy a luxusvilla
  • Fbn Lx
    ja a halételek többségét imádom, a jó halászlé orgazmikus
  • Fbn Lx
    én csak képeket szoktam látni, hogy a fészbukra feltöltik emberek ahogy az ölükben van a viszonylag nagyméretű kopoltyús amit kifogtak és mosolyognak, hoyg milyen jó nekik és milyen jól tolják
    ez is ilyen téma, hogy akinek nagyobb hal akad, annak nagyobb a pénisze és menőbbnek számít?
    nem vágom ezt a szubkultúrát
  • videoanyuci
    sosem érdekelt a horgászás, a tengeri halakat szeretem, nem pocsolyaszagúak. halászlevet viszont akkor sem ennék, ha fizetnének érte.
  • Pluskast
    Régen sokat horgásztam, sajnos ma már kevés időm van rá (meg kedvem). A halat meg inkább fogni szeretem mint enni, egy - két fajtát megeszek.
  • hugopareiros
    Pár vita amiket kiskoromban sokat hallgattam:
    Fenekezés - úszós peca - pergetés
    giliszta - csonti - kukorica - paprikáskenyér
    etetőanyagmárkák
    legjobb horgászhelyek
    megenni / visszaengedni
    fizetni érte / nem fizetni
    és a tipikus "kinek nagyobb a botja" aka ki fogott nagyobb halat

no meg az örök klasszikus "az az én helyem, ne dobj oda"..."te idióta miattad akadtunk össze"
  • PrasCo
    Szökőévente kimegyek ugyan horgászni, de pusztán gyakorlatiasan véve a horgászjegyem csupán egy vagon kidobott pénz. :D
    Bár elképzelhető, hogy ismét le kéne néznem a partra; lehetséges, hogy jót tenne a fejemnek egy hajnali kelés és megszellőtetés, sok lesz már a benti munka.

A halat pedig imádom.
  • Lacee86
    Attól függ, ki milyen szinten űzi. :) Van kifejezetten sporthorgászat, ott sztem igen. :)
  • Roger6
    Okés, nem vagyok nagy horgász, de gyanítom, hogy nem a 20 kilós halak kifogása a jellemző tevékenység egy horgászaton.
  • Calver
    mikor megláttam a kérdést, pont azon gondoltam h milyen kellemes, semleges, minden szinten vitamentes kérdés ez, ebből tuti nem lesz flém/egymásra fújás...
    ó, a naivitás
  • Lacee86
    Azért egy 20 kilós halat kifárasztani, majd kihúzni vhogy a vízből, nem hiszem, h olyan könnyű feladat. :D
  • Dzsini
    A legjobb téma a "mi a legjobb xy" téma :)
  • tigeroo
    ezzaz, megint a "mi a legjobb xy" téma
  • Roger6
    Legjobb sport meg hobbi? Tudom hülye vagyok, de a horgászatnak semmilyen szinten nem látom a sport értékét. A bringázást előbb tartom a legjobb sport & hobbinak.
  • QuippeR
    én azért maradok a társasjátékoknál.
  • Narusco
    bár az igaz hogy a semmiből egyedül nekiállni nem nagyon lehet, nem hátrány ha van ismerős akivel el lehet kezdeni.
  • Narusco
    komolyan én szavaztam csak arra hogy rendszeresen? ha jo a társaság, jó a hely, értesz hozzá akkor nem unalmas amugy.
    próbáljátok ki, a legjobb sport meg hobbi ami létezik.

halkaját szeretem, de nem esszük meg amit kifogunk.
    harcsapaprikás túróscsuszával mindent überel.
  • hugopareiros
  • Dzsini
    Akkor megveszed a pucolt halat, nem kell a kádban tartani a félájult bolti pontyot.
  • Lacee86
    Na ezaz... Halpucolás otthon, egy kis lakásban, grrr. :S
  • Dzsini
    Kis halnál, apró szálkát sűrűn beirdalod, nagy szálkát meg kikerülöd.
  • ressy14
    Párszor kipróbáltam, de nekem unalmas. Manapság néha kinézek a közeli tóra a pecamániás papámhoz, 1-2 órát eldumálgatunk a friss levegőn és etetjük a kacsákat :)

A halkaják papám révén igen sűrűek az étrendemben, halászlé és rántott hal kéthetente van. Szeressük :)
  • EnxTheOne
    Nem

Nem szeretem a halat, vagyis mindig attól félek hogy a szálka sérülést okozz, vagy meghalok miatta :D