• Fbn Lx
    egyébként nem értem a dohányosok döntő többségét
    ők elégedettek azzal, hogy teszem azt egész életükben dohányoznak, mégis megmaradnak sok év után is a dohányzás művészetének egy kezdő csicska szintjén?
    én ha dohányoznék, akkor igyekeznék jóval hatékonyabban dohányozni, de legalábbis fejlődni benne.
    arra gondoltam, hogy pl. meggyújtom a cigit, kifújom az összes levegőt a tüdőmből úgy, hogy már egy szót se bírjak mondani, és akkor rácuppanok a cigire és tüdőből szívom mélyre, annyit, amennyit maximálisan be tudok szívni belőle egyszerre, hogy a kitágult tüdőm teljesen telemenjen füsttel. aztán visszatartom a lélegzetet, benntartom addig, ameddig csak lehet (kezdetben igyekezni kell elérni azt a szintet, hogy már egy percig benn tudd tartani, hogy jól felszívódhasson), aztán ha már nem bírom, akkor kifújom a füstöt. majd ezt ismétlem, amíg a cigi el nem fogy.
    ekkor a véráramban a szénmonoxid-koncentráció maximális lesz, a kátrány a lehető legnagyobb hatásfokkal rakódik le, és a nikotin felszívódása is különösen jó lesz. így a dohányzás teljes hatásfoka jóval nagyobb, és a késői halált okozó tünetekre is kevesebbet kell várni, mint egyébként kellene
    ha valakinek van elmélete azt illetően, hogy hogyan lehet még hatékonyabban művelni a dohányzást, az ne fogja vissza magát, sok embernek segíthetünk vele, aki már évek óta csak úgy "szívogatja" a cigit.