• Broafka
    1. Gyorsan átfutom nagyobb értékű pénzérmék után fürkészve, ha szemre nagyjából jó akkor oké
    2. itt hiányoltam egy pontot. Igazából nem mindig adok borravalót. Én úgy vélekedek, hogy a borravalót azért adja az ember, mert meg van elégedve a munkájával, valamivel többet nyújtott, mint normálisan (kedves volt, szórakoztatott (pincérek), gyors volt (pizza futár)), különben meg nem nagyon adok (esetleg pincérnél, mert az már amolyan szokás, de ha paraszt akkor egy centet se), mert neki ez a munkája, kapja érte a fizetését, miért adjak neki pluszba én is?
    amúgy a pont amit hiányoltam az a 10%. Hivatalosan (és szerintem úgy illik, ha nem vagy megelégedve vele iszonyatosan, mert akkor többet is lehet) annyi jár
    3. nincs apróm... bakker, dolgozzon már meg a pénzért. Azoknak a csöviknek adok pénzt, aki valamit tesz érte (újságot ad, vagy volt már velem olyan, hogy odajött, és elmondott 3 viccet, azt mondta, ha tetszik akkor adhatok pénzt, ha nem tetszett akkor nem kell adnom. Ötletes volt, és tetszett is, adtam neki pénzt). Kaját meg minek adjak, úgyis vissza adja (ahogy a horrorra akadvában is mutatták: "én pénzt kértem, te ribanc!")
    4.Néha rakok bele aprót ha úgy tartja kedvem
    5. minek?