A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit is kezelsz akkor pontosan? Vagy csak megelõzöd?
Nem. Soha. Semmi "mesterséges járvány" ellen. Eddig bevált. SOHA nem voltam még csak náthás sem. Természetes úton kezelem. Forró citromlé+fokhagyma+méz (kb. fél kávéspohár) szuszira. Nem egy gasztronómiai orgazmus de mûködik. Ezt 2-3 napig csináld.
Nem úgy mint akik szúrtak. Még a H1N1-t is beoltatták -egész család papa mama gyerekek (bár azt sem tudták, hogy fáról esik le, vagy teknõsök harapdálják.)
Ami megdöbbenett (illetve dehogy is, hiszen erre megy ki az egész), a reklámok.
A tv-ben már azt adagolják, hogy "nehogy már természetes úton kezeld magad, vegyél inkább XVVCVX gyógyszert." Csak figyelj!
Gondolom láttátok az ominózus "forró tea+méz vs. gyógyszer" reklámot.
Többet nem írok, mert a flame tovább terjed, pedig van még párszáz karakterem. Höhö...
Olcsál!
gamertag: kenobita
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
lehet én vagyok ironman, de 3 napnál tovább sose szenvedtem extrém módon ilyen szaroktól. Fájt a torkom, köhögés volt tovább, lehet láz is, de nem tudtam ágyban maradni viszont suliba se kellett menni.
Fõsulin meg magsról szartak az igazolásokra. Vagy leadtad idõben a tervrajzot/jegyzõkönyvet, vagy AM aszt kukorékolhatsz.
a másik mikor a 8-10 évest tömik antibiotikummal mint a libát, aztán zéró i.r.-el belebasszák a vé.o-t és döglõdik a szerencsétlen.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nem adatom be, elsõsorban lustaság/érdektelenség okán. életemben egyszer voltam influenzás, 15+ éve, de mint élmény... megmaradt. viszont azóta semmi ilyen, még akkor se, amikor közelemben mindenki szép sorban dõlt ki.
#106558: errefelé, vagy sorozatjunkien nézelõdj, ott is van írás róla
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jobb az ha az immunrendszerem elvégzi a tisztogatást a rendes víruson
aki meg belehal az törõdjön bele, hogy ilyen a természetes kiválasztódás, nem véletlenül van így
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
sg-n nem <#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
Viszont sok év után körbeérhet, és egy-egy variáns (H5N1, H1N1, stb.) is változik annyit sok év alatt, hogy a vakcina vagy a megbetegedés után kialakuló ellenállás hatásossága is lecsökken. Amikor pár éve volt a H1N1 nagy járványa, az például nagyjából egyezett az 1918-20-as vírusváltozattal (ami több tízmillió áldozattal járt), de mivel az azt átélõk közül már kevesen éltek, ezért nem volt természetes ellenállás a lakosságban.
A nagy "ez üzlet és csak pénzt akarnak nyerni belõle" gondolat meg pont a 2009-es H1N1 miatt volt, mert azt pár tízezer halálos áldozattal (és nagyon sok millió megbetegedéssel) sikerült megúszni világszinten. Mivel kevesen haltak meg belõle, ezért biztos csak hisztirõl lehet szó.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mégis ez folyik a csapból, a vakcinagyártók meg jól megszedik magukat.
Ez utóbbi mehet az ellenérveim közé 😊
Az évente elõforduló szezonális influenza oltások mióta kapnak ekkora teret a híradókban?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
több okból is lehetsz
ezek közül egy amit nem véd ki a v.o.:
-leszállsz a csini sárga villamosról, ami hemzsegett a fertõzöttektõl. Aztán veszel egy újságot és báng... a pénzzel együtt odaadtad a vírusaid Etelka néninek (újságárus)
Ez a beoltatás dolog olyan trendi okoskodásos szar lett a világban.
n+1 influenzát KEZELÕ készítmény létezik. Ha olyan veszélyes lenne ez a betegség, akkor kötelezõvé tennék az oltását alles.
Pusztán azért nem megyek el, mert lusta vagyok. Régen azért nem mentem el volna, mert egy rakás beteg ember közé kellett volna menni oltani, de most már asszem nem csak háziorvosnál lehet.
ManoNegra: lehet, hogy én vagyok, de ennek lássuk be elég kicsi a valószínûsége.
A bibi az, hogy mindenki a saját kis világából nézi csak a dolgokat.
1. Nem mindenki fiatal.
2. Nemi mindenkinek van erõs immuúnrendszerse.
3. stb.
Miért hiszitek azt, hogy az életerõs fiatalok a célcsoportja a védõoltásoknak...?
Most még én sem oltom magam. 50+ évesen meg lehet, hogy fogom.
Én se haltam meg, tehát halhatatlan vagyok, hiszen a múlt eseményeit extrapolálom a jövõre.
A magyarok tudnak valamit akkor.
Az átoltottságnak egyértelmû hatása van egy vírusos fertõzés terjedésével szemben, és az influenzáról (arról, amelyik tényleg az, nem egy megfázás) pontosan lehet tudni, hogy igen súlyos következményekkel járhat, ha járványossá válik.
Nem csak kis hazánkban van védõoltás. Egyszerû úgy szeretném megérteni, hogy egyesek szerint miért vagyunk mi olyan különleges nép annak fényében, hogy lassan 500 éve mindeki velünk törli fel a padlót...
Találkozás valószínûsége fertõzöttel, valószínûsége a fertõzõdésnek xy kontaktus esetén, és a szövõdményeknek is van valószínûsége. Ebbõl te kb. az egyiket vetted figyelembe, úgy ahogy...
-az aktuális oltás nem véd minden típus ellen. Attól még lehet inf., hogy idõben beoltottam magam.
-kaphatok el más légúti, lázzal járó stb, fertõzõ betegséget, attól, hogy be vagyok oltva (hogy megyek a sok beteg közé ennek esély kb meg20x-dik)
-az oltáskor (orvosnál) betegszek meg influenza+védõoltás= murvanagy szenvedés.
-nem félek annyira az influenzától. pánikkeltõ sajtó stb
-van bennem egy minimális konteózás, hogy valami lassan ölõ genetikai mérget oltanak belénk, amivel a magyarságot akarják eltörölni a föld színérõl (orvosnak ezt nem mondanám el, ha kérdi miért nem kell)
-lusta vagyok külön ezért elmenni az orvoshoz, ha ott vagyok csak elõször akarta rátukmálni, másodikra nem. Szeretném, ha könyörögne és egy kis elmefightingot vívhassak vele.
-sajnálom rá a pénzt, inkább veszek vitamint
-sok ismerõsnek rosszak a tapasztalati, a legdurvább eset pár éve dec. közepétõl jan végéig szenvedett az v.oltástól. a vesése is károsodott tõle. De sok más ismi is csak szopott az oltással.
Ellenben a statisztika, na az általánosítás és, ha az általad leírt dolgokból indulok ki, akkor nekem most rohamtempóban kéne mennem a dokihoz, mert a STATISZTIKA azt mondja, hogy elég nagy esélyem van összeszedni.
Nem kívánok vitatkozni veled, mert úgysem fogsz megérteni.
Inkább jó egészséget kívánok!