• tigeroo
    ability, nyílt levélben válaszolnék itt az üzenetedre, szerintem nem csak minket érint a dolog, és kíváncsi vagyok mások véleményére jómagam is:

szóval tudja mindenki hogy hőn szeretett topikunk lassan zsugorodik mint egy törpecsillag a kérdések milljónyi kozmoszában, ezért tanakodik mindenki mostanság. érthető hogy Lacee sem bírja egyedül, de örülök neki hogy marad mert szívén viselte a topik életét amikor más senki nem vállalta fel a dolgot, ezért respekt.

szóval

- Jó ötlet lenne-e bezárni a mostani témát, és nyitni egy újat (vol 2)?

ötlet az új topikról! én támogatom hogy nyissunk egy (vol2.) topikot, mert akkor azt a rengeteg fain kérdést újra elő lehetne venni, nem kellene "vótmázni", mert mégegyszer lelehet őket húzni. szóval, a nagy népszerűségnek örvendett kérdéseket szerintem simán elő lehet szedni megint, évek óta működik a topik, még egy rotáció belefér szerintem (főleg mert vannak új emberek is sokan, mondjuk úgy mint egy sorozatnál az epizód összefoglaló/összegző dolgok, az sem a veteránoknak szól hanem hogy minél többen bekapcsolódhassanak a beszélgetésbe)

szóval én voksom teszem egy "A nagy szavazótopik 2 - THIS TIME ITS PERSONAL!" topik mellett

szóval ez újraindíthatná a kérdéseket, plusz valóban több ember láthatná a fórum főoldalon.

- Sok az érdektelen, lerágott csont kérdés, azok is bekerültek már vagy 10x megismételve. (...)

Én úgy gondolom hogy mindenki véleménye érdekes, és kifejezetten örülök annak ha valaki kifejti a vita tárgyát, hisz ettől is okosabbak leszünk, más szemléletét/látásmódját ha miis megismerjük. Nyitottság kérdése az egész.
    A kényes témával ügyelni kell, de a topikon belül meglehet biztos oldani (de erre majd visszatérek, csillagozzuk meg ezt a részt)*

- Kellene egy aktív házigazda.

Persze ez egyértelmű, aki affinitást érez a dologra, és jól feltudja konferálni a dolgokat, vezetni tudja napközben esetleg a vitákat - bár, ezt elég nehéz megoldani hogy valaki naponta többször aktív legyen.

-Szavazós eventek kellenek szerintem is, azok nagyon jó dolgok :D

Valamint én még valamilyen rendszerre gondoltam, ami jutalmazza az aktív (és kultúráltan véleményező!, hopp na itt a csillag *) tagokat a topikon belül (lvl up a házban vagy tudomisén)

mint pl. most ez a top kérdésbeküldő csillag dolog. csak most lehetne egy olyan, ami azt számolja hogy hányszor szavaztunk.

pl. aki x szavazatonként kapni plecsniket, vagy lvl 60 szavazómen, vagy valami ilyesmi. Gondolom ez is ösztönzően hatna, hogy minél több ember szavazzon, és aktívabb is lenne a topik.