A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
★★★★★
Amúgy miau.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Álom kutafaj: Sarplaninac vagy kaukázusi juhász (min 2db)
macska meg mindegy, csak ne kopasz legyen
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valahol olvastam, h a macska azért jó, mert egy igazi ragadozót tarthatsz anélkül, h félned kéne tõle. 😊)
A kutyák meg persze a hûségükrõl, odaadásukról legendásak. Nem beszélve a vakvezetõ, rendõrségi, mentõkutyákról, amik már-már igazi munkatársai az embereknek.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként Magyarországon régóta tiltott, Európában ha jól tudom Lengyelországban és Svájcban legális.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
kutyákat nem bírom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ídösapám! Látott maga már helikopteeert?!?!
- Hogy láttam-e?! - pödri a bajszát a öreg büszkén - De még ETTEM IS OLYAT!!!
- Dehá ídösapám, há az vasbúl van!
- Jaaaa... Akkor csak láttam!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nemtom. Én együtt élek a csajommal, viszont nem értem mi az együtt töltött nap? Reggeltõl estig? Vagy hogy?
Felkelünk 11kor, kutyaséta+kv a városban, utána mindenki csinál amit akar (õ tanul, én battlefieldezek mondjuk 😄D), aztán ebéd 3kor, aztán szabadfoglalkozás. Ha akarok este elmegyek sörözni, ha nem akkor közös program. Vagy közösen megyünk sörözni. 😄D
Szal minden nap mondjuk.. Ha nem alszunk együtt, hiányérzetem van. Akkor többnyire a kanapén szoktam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hetente egyszer kell egy férfi sabbat :-) is, midõn az ember fia hátradõl és nyugodtan megmártózik a lágy, habos CSENDben..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
dolgozik, gyûjti a pénzt - spórol és várja a változást, ami csak nem akar magától jönni az életében
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
★★★★★
Egy kialakulóban levõ kapcsolatnál bõven elég 3-4 nap, hétvégén pedig valami komolyabb közös program.
Komolyabb esetekben minden nap, ha csak 1-2 órára is, hétvégén szintén.