1. Mióta te rakod be a kérdéseket, picit nagy lett az arcod. Ez nem lenne baj, ha többnyire értelemeseket mondanál, de túl sokszor beszélsz marhaságokat...
2. Hihetetlen, de clionak nagyjából igaza van. A diákhitel felvétele nem kötelező, az ÁFÁ-t meg egységesen kb. 25%-nak veszi, ami nem igaz.
Aki tisztességesen bejelentve megkeresi ezt a pénzt - clio elvben mérnökember - az sanszosan valóban elő is állítja azt a terméket, amiért megéri őt ennyire fizetni, és ez a tudás nem csak úgy magától került a fejébe, azért valamit csinálni is kellett öregem. Ha nem tetszik, akkor csináld utána.
Nagyon vastag arcbőr kell azok vegzálásához, hogy akik az adók többségét befizetik és be vannak jelentve... Mert hiába van x millió munkavállaló, amikor az adók többségét a kisebbség fizeti be.
Engem pl. kibaszottul irritál, hogy fizetem a TB-t mikor az elmúlt 4 évben gyakorlatilag csak magánrendelésre jártam, ha valami problémám volt, mert az állami rendszer semmit nem tudott kezdeni pl. a bőrbetegségemmel...
Miért nincs olyan lehetőség, hogy fizetek olyan biztosítást, ami a sürgősségi és életveszélyes ellátást lefedni, de az "apró-cseprő" problémákat nem? Minek húztak el alig pár év alatt több százezer Ft TB-t, amikor hasonló nagyságrendben fizettem annak az orvosnak, aki valóban ellátott és segített? Hm...
Kibaszott nagy aránytalanságok vannak a magyar rendszerben, illogikátlan és balfasz az egész rendszer.