A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nyilván van olyan akinek sikerül kibírnia
★★★★★
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak tesztelem az intelligenciáját :)
★★★★★
Pár jellemzõ:
Sex life impersonal, trivial, and poorly integrated.
Unresponsiveness in general interpersonal relations.
Antisocial behavior without apparent compunction.
Pathological egocentricity and incapacity to love.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha meggyõz, én elfogadom, de ez így elég egyszerû.
különben is, ha õ nem szereti a konstruktív dolgokat, akkor azt fogadd el.
destruktivitásra teremtett ember, van ilyen.
akkor tolok egy pluszt arra, amit én írtam az imént a Dzsini nevû regemmel, a miheztartás végett
és szerintem mondjuk joga is van hozzá bárkinek
én meg igyekszem nem nagyon össszezuhanni, ha ítéletet mondanak rólam az interneten
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
habár, ez talán még ésszerû is lehet
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az emberek nem életszemléletek alapján élnek, hanem csak úgy. Az életszemléletek, felfogások, "morál" stb. csak utólagos racionalizálási kísérletek a sokkal bonyolult valóságra. Ha valaki megpróbálja megmagyarázni neked, hogy valamit miért (milyen elvek... miatt) tett, akkor tudhatod, hogy hazudott. A viselkedésünket az idegrendszerünk irányítja, amit egyelõre nem tudunk olyan elemi lépéseiben modellezni, mint ahogy az valójában mûködik. És mivel nincsenek a valóságnak megfelelõ modelljeink, ezért mindenféle tudhatóan hamis, de a köznapi életben többé-kevésbé használható mesékkel (morál, szempont, életszemlélet) élünk. A baj akkor kezdõdik, amikor valaki megfeledkezik arról, hogy a mese még csak köszönõviszonyban sincs a valósággal.
El kéne fogadni mások véleményét is, nem minden úgy van, ahogy te azt gondolod.
Ha õ nem szereti a testiséget, akkor ezt fogadd el.
Magányra termett ember, van ilyen.
Csókolózni amúgy én sem szeretek, csak szexelni.
Hadd érezze magát úgy a bõrében ahogy, ne ítéld el azért, mert másképp gondolkodik, és egy-egy fogalmat másképp értelmez, mint te.
Továbbá ha a nõket testileg lelkileg utálod, undorodsz tõlük, akkor mi más az, mint nõgyûlölet. A férfigyûlöletedrõl sokat nem írtál még az sg-n, így errõl nem tudok.
A magyarázkodásod az elemi tévedések és ellentmondások tekintetében - hogy klasszikust idézzek - nem jött át. Az viszont biztos, hogy elmeorvosi eset vagy ha ugyanezen szempontok és életszemlélet alapján élsz, amit itt nekünk elõtársz.
Egyébként hetero/aszexuális vagyok, férfiak semmilyen szinten nem vonzanak. Ha ilyen nagy figyelemmel kíséred a beírásaimat, akkor azt is tudhatod, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, olyannyira nem, hogy egyetlen egy olyan dolgot sem tudnék mondani, ami miatt az csökkentebb értékû szexualitás lenne, mint a hetero.
Az pedig, hogy undorodom - egy mindenki más számára vonzónak talált - nõvel való csókolózástól megint csak nem nõgyûlölet. Mivel férfiakkal sem szoktam csókolózni (fel sem merült), ezért ilyen alapon férfigyûlölõ is vagyok, sõt igazából õket gyûlölöm, mert velük még meg sem próbáltam... Óvodai szintû elképzeléseid vannak, és keversz fogalmakat.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ha nem lehet természetes úton, akkor bármilyen alternatív megoldás szóba jöhet
nem a mennyiség a lényeg
neme mindegy, de jó lenne mind a két aspektusból megtapasztalni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
köszönöm a mai témát
A heavy cost. I pay it gladly.
Hát ezen hangosan felnevettem. <#taps>#taps>
A heavy cost. I pay it gladly.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dzsini: irtózom a párkapcsolatoktól is, a leghosszabb 11 napig tartott, egyszerûen nem bírtam tovább és szakítottam. Most abba nem megyek bele, hogy mi a gondom a párkapcsolatokkal, mert teljesen offtopik, de nem negatív tapasztalatokból alakult ki, hanem egyszerûen csak utálom a fizikai közelségét bárkinek. Meg persze még sok más dolog is, de már önmagában ez az egy is elég hozzá (például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett elõtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyû volt).