A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
sokmindentõl függ, idõvel azért felõrölheti a kapcsolatot gondolom. nekem volt ilyesmim pár hónapig amikor nagyvárosba kerültem fel, de ha már két ember nem él ugyanabban, akkor nehéz közös pontot találni (a sex, tervezgetés-ábrándozás telefonon meg önmagában nem elég)

de nyilván van olyan akinek sikerül kibírnia
Hülye vagy robot, sajnálom.

★★★★★

Sir Quno Jedi
Attól függ. Ha sokat vannak együtt amúgy, akkor nem feltétlen akadály és nyilván nem is tart örökké.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gyerekvállalás bármikor a jövõben? ==>> Számodra akadály a távolság egy párkapcsolatban?
Hé robot: Heló!

csak tesztelem az intelligenciáját :)

★★★★★

immovable
Saját testvéred.
Sosem vitattam, hogy vannak dolgok, amelyek stimmelnek, de a teljes kép mégsem áll össze. Például antiszociális viselkedés egyáltalán nem jellemzõ rám.
SötétBarom
Ted Bundy erõszakos volt mint az állat. Nem minden pszicho ilyen. Vannak teljesen békések is.

Pár jellemzõ:
Sex life impersonal, trivial, and poorly integrated.
Unresponsiveness in general interpersonal relations.

Antisocial behavior without apparent compunction.
Pathological egocentricity and incapacity to love.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Igen, Mesterséges / Örökbefogadás, Kettõt, Fele-fele

Attól függ mit válaszol a privátomra, nem ilyen egyszerû ez, majd kifejti, hogy gondolta ;)
Ha meggyõz, én elfogadom, de ez így elég egyszerû.
el kéne fogadni mások véleményét is, nem minden úgy van, ahogy te gondolod. lehet, hogy te nem gondolod konstruktívnak, szerintem meg konstruktív.
különben is, ha õ nem szereti a konstruktív dolgokat, akkor azt fogadd el.
destruktivitásra teremtett ember, van ilyen.
Privátban leírtam bõvebben, ha érdekel, olvasd el, többet nem tudok hozzá tenni.
A tiédet sajnos nem tudom elfogadni, nem éppen egy konstruktív hozzászólás.
Ha már ilyen szép globálisan minden véleményt elfogadsz, akkor az enyémmel is tehetnéd ugyanezt.
Ezt amúgy Fene2-nek akartam címezni.
tigeroo
Tisztelet <#eljen>
:DDD
akkor tolok egy pluszt arra, amit én írtam az imént a Dzsini nevû regemmel, a miheztartás végett
õ is hozott már ítéletet mások felett párszor, amennyire emlékszem írásaira
és szerintem mondjuk joga is van hozzá bárkinek
én meg igyekszem nem nagyon össszezuhanni, ha ítéletet mondanak rólam az interneten
Dzsini
Mindenki ambrus alregje, és ambrus pedig St alregje, ezt megtanulhattad volna az SG-n. Bár igazából te is és én is, úgyhogy ez az egész elég értelmetlen, hiszen pontosan tudom, hogy ezt fogom írni magamnak. <#idiota>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem nehéz odaképzelni minden mondatom elejére a "szerintem" szót.
Akkor tartanám igazán sokoldalú személyiségnek és kreatív embernek ambrust, ha még Hisf8 is az õ regje lenne
habár, ez talán még ésszerû is lehet
Dzsini
Azt írtad elmeorvosi eset - ez szerintem egyértelmûen ítélet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ismeretlen fogalmakkal kár dobálóznod, az aszexuális emberek több, mint 90%-a biztosan el tudja magáról dönteni, hogy hetero- vagy homoszexuális - olvass utána, ha közvetlenül nem hiszel egy aszexuálisnak. Ez egy tény, amit bármilyen aszexualitással foglalkozó szakirodalomban megtalálhatsz, de elég az is, ha beleolvasol mondjuk az AVEN fórumaiba.

Az emberek nem életszemléletek alapján élnek, hanem csak úgy. Az életszemléletek, felfogások, "morál" stb. csak utólagos racionalizálási kísérletek a sokkal bonyolult valóságra. Ha valaki megpróbálja megmagyarázni neked, hogy valamit miért (milyen elvek... miatt) tett, akkor tudhatod, hogy hazudott. A viselkedésünket az idegrendszerünk irányítja, amit egyelõre nem tudunk olyan elemi lépéseiben modellezni, mint ahogy az valójában mûködik. És mivel nincsenek a valóságnak megfelelõ modelljeink, ezért mindenféle tudhatóan hamis, de a köznapi életben többé-kevésbé használható mesékkel (morál, szempont, életszemlélet) élünk. A baj akkor kezdõdik, amikor valaki megfeledkezik arról, hogy a mese még csak köszönõviszonyban sincs a valósággal.
Én egyetértek vele, nem kell mindenkinek a sablont követni, mert valaki szerint az a jó.
El kéne fogadni mások véleményét is, nem minden úgy van, ahogy te azt gondolod.
Ha õ nem szereti a testiséget, akkor ezt fogadd el.
Magányra termett ember, van ilyen.
Csókolózni amúgy én sem szeretek, csak szexelni.
Nem ítéletet mondtam felette, hanem véleményt. Engem nem zavar, hogy ki miként él, az nekem nem fáj.
Dzsini
Azért pár mondat alapján, személyes beszélgetés nélkül igazán nem kellene orvosi jellegû ítéletet mondani valaki fölött.

Hadd érezze magát úgy a bõrében ahogy, ne ítéld el azért, mert másképp gondolkodik, és egy-egy fogalmat másképp értelmez, mint te.

Szerintem meg te kevered a fogalmakat. Heteronak mondod magad, de mégis undorodsz mindentõl ami nõbõl van. Szintén nem lehetsz hetero ha aszexuális vagy, mivel a heteronak vannak szexuális igényei és vonzalmai a másik nem iránt, az aszexuális pedig pont hogy a szexualitás, a szexuális vágyak hiányát jelentik - mindkét nem irányában.
Továbbá ha a nõket testileg lelkileg utálod, undorodsz tõlük, akkor mi más az, mint nõgyûlölet. A férfigyûlöletedrõl sokat nem írtál még az sg-n, így errõl nem tudok.
A magyarázkodásod az elemi tévedések és ellentmondások tekintetében - hogy klasszikust idézzek - nem jött át. Az viszont biztos, hogy elmeorvosi eset vagy ha ugyanezen szempontok és életszemlélet alapján élsz, amit itt nekünk elõtársz.
Nõgyûlölõ hozzászólásokat tõlem biztosan nem olvashattál, mivel semmi bajom a nõkkel. Egy másik topikban annyit írtam, hogy a nõk rondábbak, mint a férfiak. (tegyük hozzá, hogy szerintem a férfiak is kíméletlenül ronda élõlények, de kicsit kevésbé, mint a nõk) De ennek mi köze a nõgyûlölethez?

Egyébként hetero/aszexuális vagyok, férfiak semmilyen szinten nem vonzanak. Ha ilyen nagy figyelemmel kíséred a beírásaimat, akkor azt is tudhatod, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, olyannyira nem, hogy egyetlen egy olyan dolgot sem tudnék mondani, ami miatt az csökkentebb értékû szexualitás lenne, mint a hetero.

Az pedig, hogy undorodom - egy mindenki más számára vonzónak talált - nõvel való csókolózástól megint csak nem nõgyûlölet. Mivel férfiakkal sem szoktam csókolózni (fel sem merült), ezért ilyen alapon férfigyûlölõ is vagyok, sõt igazából õket gyûlölöm, mert velük még meg sem próbáltam... Óvodai szintû elképzeléseid vannak, és keversz fogalmakat.
Már több topikban is láttam a zsigerbõl jövõ nõgyûlölõ írásaidat. Komoly gondjaid lehetnek a nõkkel, de nincs azzal semmi gond ha buzi vagy, te is megtalálhatod még életed párját.
Lacee86
Egy vonzó csajnál, akivel mondjuk még el is tudok beszélgetni, mindenképp késztetést éreznék, h megcsókoljam, tökmind1, mit evett. Ok, ha elõtte egy fél kiló foghagymát megzabált, nem a legromantikusabb, de ez csak szélsõséges eset lenne.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigeroo
vágási, hülyén fejeztem ki magam, de aúgy értettem
clio1616v
igen, jó apja leszek és szívesen tanítom majd - nem fog csalódni bennem és tiszteletreméltó példaképe leszek

ha nem lehet természetes úton, akkor bármilyen alternatív megoldás szóba jöhet

nem a mennyiség a lényeg

neme mindegy, de jó lenne mind a két aspektusból megtapasztalni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
és lehet tudni ki az anyja?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Jah, amúgy mai retekklub rajzfilmebn (dinosaur king vagy mi a fax) mondja a szõke picsa, mikor Rómába mennek, hogy úgy hallotta az olasz pasik imádják a fokhagymát. Namost õ telizabálta magát vele és meg is fürdött benne, de csak furcsa pillantásokat kap!!! :DDD Kész! Na ez akár lehet probléma itt is nem?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
nem nekem volt smárolós-teázós problémám, az a hisf8 gyáröké! :D

tigeroo
ja én még a smárolós-teázós válaszodra reagáltam, de ezis <#taps>
össze-vissza fosogatok
köszönöm a mai témát
Sir Quno Jedi
Én igen. :D

Fresh Duke
Ki mondta, hogy arra gondolt? :D

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Tény, hamutállal nem feltétlen a legjobb csókolózni, de csókolóztam már olyan dohányzó hölggyel, akin egyáltalán nem lehetett érezni. :)

Világ életemben ateista voltam:) Nem volt dohányos a lány, és ha az lett volna, akkor sem ilyen ilyen jellegû gondjaim vannak. Idehozhatnák nekem a "világ legjobb nõje" tõle is undorodnék.
Sir Quno Jedi
Namost az hogy jön ide? Nyalni én is szeretek, de a csókolózásról volt szó. Vélhetõen a nõ nem a p@ncijával szivarozik vaze! :D

tigeroo
hát nemtom ha jó a nõ én még a ...-t is kinyalnám
Sir Quno Jedi
Mondjuk én pl. csókolóztam erõsen dohányos nõvel és az sem volt felemelõ érzés, nekem elhiheted. Igaz, hogy csókolóztam olyan nõvel is akivel meg az volt, igaz az nem is volt dohányos... :D

Fresh Duke
"például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett elõtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyû volt"
Hát ezen hangosan felnevettem. <#taps>

tigeroo
szép próbálkozás jehova tanúja! <#idiota>
Narxis
Szerintem ezeket a gondolatokat inkább tartsd magadban. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bennem is felmerült, ezért utánanéztem, illetve egyetemen tanultam is ilyenekrõl, és szerintem nem. Antiszociálisnak sem nevezném magamat, mert könnyen ismerkedem, sok társaságban központi figura vagyok/voltam, stb. De az is igaz, hogy nem nagyon kötõdöm senkihez, és ez nem is zavar. Szintén nincs semmiféle gondom azzal, hogy értelmezzem mások érzelmeit viszonyulásait, ugyanakkor nem illik rám mindaz, ami mondjuk egy Ted Bundy-t jellemez.

Dzsini: irtózom a párkapcsolatoktól is, a leghosszabb 11 napig tartott, egyszerûen nem bírtam tovább és szakítottam. Most abba nem megyek bele, hogy mi a gondom a párkapcsolatokkal, mert teljesen offtopik, de nem negatív tapasztalatokból alakult ki, hanem egyszerûen csak utálom a fizikai közelségét bárkinek. Meg persze még sok más dolog is, de már önmagában ez az egy is elég hozzá (például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett elõtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyû volt).
jazzy
Huh számomra ez nagyon érdekes gondolkodásmód, bár inkább negatív értelemben, de hallottam már ilyet, mégsem tudom elképzelni, hogy valakit tényleg ennyire ne érdekeljen ez az egész és taszítson. Szerintem ez már inkább a beteges irányba megy el.
Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.