Szerintem a héten talán mindegyik híradót láttam, de egyikben sem volt arról szó, hogy nyugaton mekkora genasz lenne. (az mondjuk igaz, hogy néha csak fél szemmel néztem)
Az tényleg igaz, hogy minden időjárás jelentésben elmondták, hogy havazás lesz. ÉÉÉSSSS????
Máskor is esett már hó, ennél nagyobb is. Nem azt mondták, hogy katasztrofális lesz a helyzet! Attól, hogy esik a hó még lehet autót vezetni.
Továbbá mindenki odáig van, hogy "minek meg sielni".... Csak abban a szobában ahol én dolgozok két olyan kollégám van aki abba az irányba lakik. Az egyikőjük fehérváron a másik Vértesszőlősön. Ők akkor már ne is menjenek haza ameddig esik a hó????????????????? Nonszensz!
Egymás után bőgtek le a különböző szervezetek. Először az Autópálya kezelő zrt. Utána a katasztrófa védelem, majd amikor az is csődöt mondott jön a belügy és a kormány...
(Persze a múltkor ragyogó napsütéses időben sózták az M6-os csont száraz aszfaltját... Kár, hogy nem fotóztuk le.)
Félreértés ne essék! Nem ezeknek a szervezeteknek a hibája a rossz időjárás. Ezeknek csak annyi a hibája, hogy a reakció idejük egyenlő a nullával és inkompetensek. És itt nem a beosztottakra gondolok, hanem a vezetőkre. Fogadni mernék, hogy egyik sem látta át a helyzetet.
Persze min csodálkozok?! Nem a szakértelmüknek köszönhetően lettek vezetők, hanem, hogy ki kinek a csókosa.....