Bonyolult dolog. Nyilván először a külsejét, az öltözködését, az igényességét látom meg. Egy külsejére igénytelen nővel nyilván szóba se állnék, de ugyanakkor igyekszem ezt az elvárást magammal is teljesíteni. Ha ez megvan, utána jöhet a megismerése: mennyire intelligens (értelmileg és érzelmileg egyaránt), tudunk-e beszélgetni, vannak-e közös vonásaink, közös témánk, közös érdeklődésünk stb. Az se baj, ha szeret viccelődni, de nem kell túlzásba esni, mert egy folyton vihogó nőnél kevés idegesítőbb van. Ha ezekből szimpatikussá válik a csaj, akkor jöhet szóba tovább. Tehát hiába néz ki jól, ha egyszerűen sötét belülről. Nem is topmodelleket kell keresni egyébként, hanem vonzó lányokat. Ha túl könnyen adja magát, az is gyanús. Lehet, h nekem pillanatnyilag jó, h hopp, elsőre ágyba bújt velem, de elgondolkodtató, h ha velem ezt megtette, meg fogja tenni mással. Szóval olcsó, könnyen kapható, így komoly párkapcsolatra alkalmatlan.
Az anyagi helyzete a legeslegutolsó szempont. Persze ha azt várja, h én tartsam el, akkor rossz lóra tett (nem is tudnám...), de nem érdekel, h csóró vagy ilyesmi, én is az vagyok. Úgyh a pénzéhes nők rám nem fognak mászni. :D
Az említetteken kívül pedig van egy plusz, amit viszont nem lehet magyarázni, valami plusz kisugárzás, vonzalom. Azt hiszem ezt hívják szerelemnek...