• Mutans Zombi
    Persze tisztában vagyok vele, hogy milyen korláto(záso)k* vannak.

Elvileg a kutyával talán távol lehetne tartani némelyiket, de sajnos láttam már olyat, amikor 2 büdös kan ci...svéd éppen magához szoktatta a kutyáját egy idős nőnek.
    Persze vannak kutyatréningek, hogy másra ne hallgasson, meg ne fogadjon el mástól ételt/ne egyen meg talált ételt, ne ugasson már akkor is, ha egy rigó leszáll az utcán stb., de sajnos ilyen házőrzőt nem engedhet meg mindenki magának.

Ahol lakok oda is jártak be rendszeresen. Csak az őszi avarban látszott a csapás irány, hogy hol másznak be a kertbe. Hát nem ott maradt néhány deszka az avar alatt, benne rozsdás, kiálló szeggel? Az meg nem vette észre, jajj... azóta nem jött. Persze itt a tavasz, félek felgyógyult már...
    Most gondoltam, hogy gödröt kellene ásni, (diszkréten körbevenni és befedni, mintha komposzttároló lenne) hogy ahol beugrik a kerítésen, ott még menjen vagy 2-3 m-t lefelé, jó meglepett arccal :-D

Számomra ott (is) sántít a rendszer, hogy a bíróság szerintem kicsit furcsán működik...

Mellesleg van egy másik fajta ingatlanfoglaló is. És az ellen pláne nem tudsz tenni semmit. Ez van.