Figyu. Én nem szoktam politizálni. Nem érdekel. Pont azért nem, mert kiragadnak momentumokat az életből, meg problémákat és buta mondvacsinált és öncélú ideológiákat állítanak föléjük.
Nem voltam/vagyok semmiféle politikai szervezetnek a tagja és nem is kívánok az lenni. Engem a valóság érdekel, az igazi problémák, hamis ideológiák nélkül.
Ez magával vonja azt is, hogy mindenkinek lehetnek jó ötletei és minden rendszernek (a legdurvábbnak is) lehetnek hasznos/tanulságos aspektusai. EZ NEM jelenti azt, hogy érdekelne, vagy visszahoznám bármelyik régi rendszert, mivel egyik sem volt jobb a másiknál és valószínűleg ez már csak így lesz továbbra is.
Én csak a rendben hiszek, mint Dredd bíró és nem érdekel mit fognak rám, hogy SZERINTÜK én melyik vélt/valós ellenségükhöz tartozom ezáltal, mivel eleve tévednek.
Egy szerencsém van. Az emberek olyan mértékben hidegen hagynak (gyakorlatilag mondhatni szinte rühellem őket), hogy eszem ágában sincs őket vezetni, vagy részt venni kisded játékaikban, hogy lehúzzanak magukhoz. Én csak figyelek és mint kívülálló van meg a véleményem.