Eddig minden évben az egész család az adója 1%-át egy kutyamenhelynek utalta. Rendszeresen, van, hogy havi többször vittem 10 kilós kutyatápot.
Tudomásomra jutott egy sanyarú sorsú blöki, akit borzasztó körülmények között tartottak. 1 méteres lánc - póráz nélkül nyakára tekerve szorosan - sosincs elengedve, a szomszédok etetik, különben éhen döglene, stb. Gondoltam na, bemegyek szólok. Felírták a nevem és visszahívást ígértek. 1 hónap után sem hívtak. Erre több napi hívogatás után egyszer csak méltóztattak felvenni a hivatalos telefonjuk és közölték, hogy elfelejtették, de most aztán majd lesz ellenörzés. Ez hetekkel ezelőtt volt. Sosem mentek ki az adott helyszínre.
Innentől az adóm (és a család) 1%-a mehet a levesbe, soha többet nem kapnak lófaszt sem. Egy átverés az egész. Ebből okulva soha nem fogok semmilyen jótékony célra utalni, adni, segíteni semmit. A legtöbbje ingyenélő, átverős geci. Az egyik helyi szeretetszolgálat vezetője évente cseréli a luxus kocsikat. Vajon ez is miből. Úgyhogy soha többet. Ha van valami felesleges cuccom, inkább kuka vagy elégetem.