• morcosqtya
    dr. morcos tanár Úr: :)

- felsőoktatás

- reál (matek, fizika, asztrofizika, genetika, biológia, etológia, szünbiológia)

- vizsgán teljesítményük szerint, semlegesen / ZH módszereimben viszont rendhagyó

- az első sutától elvenném a puskát, de deus ex machina büntetlenül tovább írhatná, elkülönített helyen (pulpituson) egy lábon állva, úgy hogy nézem. A további puskázókat azonnal kiküldeném, automatikusan eredménytelen a ZH-juk. Ha volt első puskázó aznap mindenkinek (aki végigülte a ZH-t és nem kaptam el) az eredménye maximalizálódna az Ő eredményeiben (azaz ha egy hármast tudott összehozni akkor max 3-ast írnak az ötösök is. A ZH addig tart amíg a suta áll és le nem teszi a tollat!!
    Tanuljanak falkaszellemet az ifjoncok!
    Ha előre megbeszélik és kiválasztják maguk közül a zsenit aki mindent betanult az direkt lebukásával elveszi a deus ex machinát a lógosoktól, így nekik már kockázatos a puskázás, hiába a normál ötös max level.
    Ha egy suta bukik le azt kiosztják a többiek óra után a kollektív kettesért..
    az 50 perces féllábon állás pedig visszatartja az állandó hősök kiképzését. (vagy jó kis fegyencedzés.. :) )

- mindegy, az ottani szokásoktól nagyban függene. A viselkedés, hangnem és a valódi tisztelet az ami számít, ám ha ehhez az kell, hogy egy iskolában megszokott lokális tradíciókat, szokásokat kövessünk, akkor érdemes nem felborítani működő rendszert és beállni a sorba, magázást várnék el én is. Ahol eleve nincs ilyen, és a rend csírája is hiányzik ott a hajamra kenhetem a megszólítási igényemet, nem old meg semmit. Fejétől bűzlik a hal.

- Szándékosan nem. Ha véletlenül adódna egy nagy szerelem, amiben látom a hosszútávú lehetőségeket akkor előbb talán küzdenék az érzés ellen, később elfogadnám, és elkülöníteném a munkától. Jelenlegi munkahelyemre sem csajozni járok be...
    (teoretikus volt a kérdés, miután párom van így a válasz jelen helyzetben nyilván nem)