• HTS s3rg1nh00
    verekedni még nem verekedtem,csak részeg bennszülöttek fenyegettek már meg hazafelé a villamoson halálosan(a csaj felpofozta a velem szemben ülő lányt,én meg elé raktam a lábam hogy ne jöjjön közelebb...persze erre már a faszi is ugrott "mit rugdosol?megfogom az orrod oszt' feltolom az agyadba" felkiáltással.a villamosvezetőnek szóltam,az meg bátran magára zárta az ajtót és azt mondta szólhatunk a rendőrségnek,de gondoltam abból úgyis csak az lenne hogy rasszista köcsögök vagyunk,szóval inkább előrébb mentünk a villamoson...utána a leányzó mögött ülőket kezdte el a csaj ütni...mikor végállomáson leszálltunk és felraktam a buszra ami épp jött,szóltam a sofőrnek h.a cigókkal már volt baj,a faszi tartotta az ajtót mert a csaj nem bírt odatalálni a buszhoz :D
    a buszvezetőben legalább volt annyi h.érvényes bérlet hiányában leszállítsa őket a picsába,utána a csaj elkezdett rugdosni...hárítottam,aztán egy laza fél km-es kerülővel kocogtam haza...gondolkoztam másnap megkérdezem a rendőrségen mivel védekezhetnék legközelebb,de úgyis csak azt mondták volna fussak el...viszont iszonyatosan úrrá kellett lenni az adrenalinon,mert legszívesebben lerugdostam volna a gecibe már a második megállóban a kis köcsögöket,csak akkor előbb-utóbb jön a család...