A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
All hail the double x!
multinál az aimbot meg a wallhack a minimum
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szórakozásból, de általában ha végigvittem, vagy ha végig se akarom vinni rendesen
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
három miatyánk :D
Dum spiro, spero.
de érezzétek magatokat utána rosszul, mint én
meg a konzolos lelkületû vérpistik
Bár ha így újra belegondolok Diablo 2ben a Maphack csalásnak számított annak ellenére is, hogy mindenki használta, így kb 17 évesen csaltam utoljára :D
Kivéve a GTA-kat. Mert ott vannak fun cheatek.. :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy nem sûrûn... Anno DOOM sorozatban, néha-néha Quake1-ben, Quake 3 Arenaban többször, fõleg ha fejlesztettem, teszteltem, meg anno Quake 2-ben. Másra így hirtelen nem emlékszem. Ja DE!!! Wolf3D ILM :DDD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.tenke.hu
piszkosul pixeles volt :D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
@tenkenorman: szerintem gyenge volt , egy csomó ficsör nem volt benne amit már az elsõ rész is tudott.
http://www.tenke.hu
nálam ez épp fordítva van én a jelenemmel vagyok maximálisan elégedett, amikor visszanézek egy nfs-t kinevetem akkori magamat, hogy tudtam azzal elégedett lenni :D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De sajnos pontosan ez utóbbi történt , összecsapott fércmunka lett mint a legtöbb mai játék.
Akadhatnak kivételek , mint neked a Witcher , nekem a Mount&Blade de a nagy kiadók nyomására jellemzõen a minél több pénz minél kevesebb idõ=munka=pénz árán szisztémát követik.
Annak van rossz vilaga aki rossz vilagot epit maganak :)
u dont have to listen anybody else but me
a negatív élmények eredendõen intenzívebbek a pozitívaknál. Nem hiába, a szenvedésnek kell lennie az olajnak a világ fogaskerekére
hahh hogy megmondtam egek
Szóval te nem ismered el, hogy nem a világ lesz egyre szarabb ahogyan öregszel? :D
Én speciel mindig a szerepjátékokat imádtam, olyan címek maradtak meg 10 éves korom tájékáról mint a silver, a nox, a gothic, vagy akár a desperados, és ezek a legendásak a szememben, ugye egyrészt a játékstílus egy újszerû élményt nyújtott számomra, másrészt pedig már nosztalgikus ködbe burkolózik. Nem azért legendás számomra valószínûleg, mert kifejezetten mestermûvek lettek volna és nagyon kreatívak, újszerûek. Hanem azért, mert számomra még az egész új volt, és volt varázsa. ahogyan valószínûleg egy mostani 10 éves gyerek számára ilyen lesz a legújabb cod vagy az alan wake. ezekrõl elismerem hogy jók, de számomra nincs varázsuk igazán, ennél több kell hogy lenyûgözzenek
de azért ma is elõfordulhat olyan, aminek sikerül meglepnie, ilyen volt a witcher 2, atom hangulata volt egy rendkívül innovatív harcrendszerrel, vagy most a guild wars 2
most a max payne 3 viszont ütött konzolon. de aztis csak a régi részek miatt kezdtem el
A zseniális történet mellett az olyan apró részletek miatt is , mint pl. a fõmenüs zsebórán megjelenõ rendszeridõ vagy az üresbe tett (igen , sandbox játékba épített kuplung) kocsi legurult a lejtõn.
Igényesség és kreativitás. Ezért is vártam annyira a második részét ami sajnos egyértelmû csalódás lett a számomra , úgy tûnik a cseh srácok is beálltak az igénytelen tucatjátékokat gyártók népes hadába.
Ma is készülhetnének ilyen örök darabok de nem látom , hogy ebbe az irányba haladna az iparág , nagyon úgy tûnik nincs rá igény.
Ameddig le tudják nyomni a szart az emberek torkán (lásd évente megjelenõ copy/paste cod részek) ráadásul rekordeladásokat produkálva vele semmi sem fog változni.
teljesen természetes, hogy a hosszú távlatokban történt kellemes emlékek az agyban már-már misztikus ködbe burkolóznak. és a nosztalgiázáshoz társul valami plusz. a távolság megszépíti
ez nem azt jelenti, hogy régen voltak kreatív és jó dolgok ma meg már nincsenek. egyrészt adott területen minél többet tapasztalunk, annál nehezebb lenyûgözni, és soha nem lesz olyan többé, mint az elsõ faszverés. másrészt meg, ami most új élmény és kellemes, talán 1 évtized, és ugyanúgy díjazni fogod
már én is benti generáció vagyok :S
kivéve a repülõszimulátorokat persze
Meg erdekesseg aki nem tudna a Doom honnan kapta a nevet: link
Regards,
kibaszott nagy durranás lehetett a maga idejében
Az összes fegyver és pénz kódja mai napig a fejemben van , ahogy a Doom fegyver és godmode csítjei is , örökre beégtek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."