• Molnibalage
    Csak ennyi? Megvárjuk míg megöl valakit? Van olyan ismerősöm, aki a retroaktív szülésszabályozásra voksol, értsd, szétveri az balafaszok fejét. És meg tudom érteni.

Én csak egyszer láttam balesetet, de én voltam egyben a szenvedő fél is. Egy idióta balfasz előzött egy kocsisort és úgy gondolta, hogy erősen fékezve majd befér két kocsi közé. Nem fért... A a bátyus kocsiájnak a hátulját sikeresen rommá törte, az előttünk levő kocsinak úgy nekitolta a miénket, hogy annak is kicsit eldeformálta a hátulját egy kicsit. Semmi bajnuk nem lett - a nyakam azért egy picit megérezte - de az előttünk levő autóban két kisgyerek volt az apjukkal.

Majdnem úgy kellett lefogni fater, hogy ne verje agyon a kedves sofőrt, aki nekünk jött. És, ha egy kocsival később megy be és őt találja el az a balfasz? No, akkor nem fogtam volna vissza meg nyugtatgattam volna, verje, ahogy a csövön kifér. Mert mi mást érdemelne egy ilyen köcsög...?

És, ha egy bringás is lett volna ott, pl. én aki szokott arra birngával járni...? Akkor engem lazán elsodor. Most tényleg. Mondjatok egy jó okot arra, hogy az ilyen felelőtlenül száguldozónak miért ne kellene agyonverni...?

A videó meg "hogyhogynem" átment privátba. Ejnye...