• Narxis
    Am. viccet félretéve a világnak egyszer valamikor a jövőben tényleg vége lesz. Mindennek aminek van kezdete van vége is. :)

De ha még pesszimistább akarok lenni akkor azt mondom, hogy lassan de biztosan haladunk egy világméretű katasztrófa felé, képtelenek vagyunk vigyázni a környezetünkre, épp ma olvastam, hogy Dohában a klímakonferencián arról tudtak megegyezni, hogy a károk mérséklésére(!!!) létrehoznak egy pénzügyi alapot és, hogy 2020-ig meg kell egyezniük a kvótákról ami alapján csökkenteni kellene a szén-dioxid kibocsátást. Én előrebocsátom, hogy ilyen gazdasági helyzetben senki sem fogja vállalni, hogy majd az ő országa(vagy kontinense) pénzt és energiát fektet ebbe.

A másik probléma ami a környezetit is okozza a fogyasztói társadalom, az egész világ és minden a növekedésen, fogyasztáson alapul, így nem lehet élni. Hallottam egy idézetet, sajnos nem tudom kitől de valami olyasmi volt, hogy ez a bolygó el tud tartani milliárdokat, de egyetlen ember kapzsiságához már kevés.