A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2006-os 1.7 cdti astra. Eddig szeretem, mert lehet ütni-vágni, és nem nagyon bosszulja meg 😄
A szokásos dolgokon kívül 2x vagy 3x kellett pénzt rákölteni. De akkor is megúsztam 30-50e körül.lassan-lassan 300e km-nél jár.
Vagy Opel Omega ~1996, jobb esetben Volvo S80 ~2000 lesz.
Dízel párti vagyok, utálok gyalogolni, biciklizni szeretek, de nagy távolságban és közlekedésbiztonsági szempontból gáz. Kedvenc színem a zöld és szeretem a kutyákat.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"tegnap földúton 80(...) pofájukba csapódott 5 kiló por.<#eplus2>#eplus2>"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha pedig már van egy "jó" autóm, és az mx-5 csak hobbiautó lenne, akkor nem kéne újat venni belõle, hanem elég lenne egy fasza NA, azt meg gyakorlatilag gombokért lehet venni.
Amúgy, ha minden disney lesz, és sikerül találni valami alkalmi munkát télire, akkor lehet, hogy még idén beruházok valami nagyobbra.. Ezek tetszenek nagyon, és nem drágák..
★★★★★
A totál negatív élmény az egyik céges projektmenezser. A sima 4-es úton 160-nal száguldozgatott. Néha szabályan halálfélelmem volt...
Mondjuk igen sajátos száguldozó volt. A bekötõutaknál lassított, lakott területen belül szigorúan 50, veszélyes elõzgetésekbe nem ment, de ha nem volt senki, akkor nyomja, mint állat...
Ez kevésbé vicces, ha nem abban a kocsiban ülsz, aki ezt adja elõ...
Egy pillanatnyi kihagyás és egy ilyen kedves sorfõ fog kinyírni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt 1,4-es Skodám, ami 11-et evett százon.
Ahhoz képest ez termeli a benyát <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Volt céges autó is, az egy Ford Kókusz volt, de most váltottam munkahelyet, itt még nem tudom milyen márkát/típust adnak majd.
[/cserf][/fülünyúl]
★★★★★
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lol.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Meg van egy lényegesen jobb és némileg újabb 1.6-os fullos automtata Hyundai Lantra-m is, izraeli import, pipec állapotban, az a "tartalék" autóm. Csak 105 lovas, de nem holmi turbós szar. Ez egyben a "szép" autóm is, ahova illik, oda ezzel megyek (ritkán).
dízelekben meg rengeteg a kettõs tömegû lendkerék,azok meg sorban szarják össze magukat 60 ezernél
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy a károsaynagot is leszarom, csak dinamikus legyen az autó.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sokáig kedvenc autóm volt, most is így vagyok vele, csak most a 6-os Golf meg az Új CC tetszik.
Régi vr6-os Passat is nagyon fasza volt, harmadikba is beleégette a fûbe, hogy itt járt a versenypassat.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Alig gyorsult, viszont mikor hajtottam fel a felüljáróra úgy bedõlt a kasztni hogy az ívbelsõ kerekek elfüstöltek... 😄
Vissza is vittem az opel csõszhöz, nem kell ilyen életveszélyes tajvani hulladék
Amúgy ha már leadná a max nyomatékát 3-4 ezernél tökéletes lenne, de így 5000 fölé kell forgatni egy-egy elõzésnél, a polo tsi pedig 6. ba megoldja kis fordulatról.
Turbómotort minden kocsiba!