nem, ebben semmi humbug nincsen, csak dokumentált hipnózisok párbeszéde zömében.
a regressziós hipnózison:
-láttam magam valahol egyiptomban, római katonaként, körbenézve körülöttem mindenütt az a tipikus római harcos cuccban mindenki, valahova meneteltünk de elégetetlenkedtek a vezetőre is, csupa mocsok volt mindenki, aztán rajtukütöttek valami cserzett bőrű egyiptomiak és lemészároltak mindenkit mint egy állatot.
-következő kép: nagy fenyvesek, folyó. gondolom valahol észak-amerika lehetett, állok egy hajó orrában, előttem egy farkaskutya, visszanézett rám, és tudtam hogy kurvára jó barátom, szóval ismerős volt nagyon jó érzés volt látni. amikor partot értünk egy kis pionír falucskába értünk, valaki jött nagy örömmel üdvözölni, talán unokatesóm lehetett vagy valami ilyesmi, ott volt a családja is, gondolom én jöttem oda szerencsét próbálni, favágók, meg ilyesmik voltak még ott, pár helyre pedig benszülöttek voltak felaggatva, és elég durván oszladoztak már.
-valami rohadt nagy dzsungel, mindenütt ilyen kunyhócskák, gondolom dél-amerika, beteg voltam de nemtudták megmondani mi bajom. nem akartam szenvedni és leugrottam valami sziklaperemről (és durva hogy gyerekkoromban sokáig visszatérő álom volt az hogy zuhanok egy szakadék mentén)
-következő kép anglia, cilinderek, füst, kártya, nők. valami politikáról beszéltek körülöttem, én összeszólakoztam velük, meg átment személyeskedésbe, éreztem hogy sarokba szorítanak verbálisan, valami nagy sumákságot csinálhattam és féltem hogy lebukok, előakartam venni a pisztolyom és lelőttek.
elég felkavaró volt, elvonatkoztatva arról hogy elvileg ezek az előző életbeli élmények, mert kurva részletes volt mindegyik, nemtudom, egy álomnál 100x intenzívebb volt vizuálisan, érdekes élmény mindenképp.