Ez színtiszta hülyeség, közel a hatvanhoz is bezupálnak, ezt úgy mondom, hogy családtagommal már meg is történt és rohangálhattunk igazolásért, amiről példának okáért az orvosok sem tudják még, hogy mi a l@fasz és hogyan is néz ki. ÉS minderre 15 napod van, ami kb. a vicc kategória. A lakosság tájékoztatása ez úttal is a béka segge alatt, kb. három mondatos hír volt erről (utólag) a hírdóban és sluszpássz. Ez úton szeretnék gratulálni a tisztelt "szervezőknek"!
Sőt kollegám is már rég parázik, mivel vidékre van bejelentve (és ott már egy ideje hívják be az embereket szépen), mindezt úgy hogy három szefós gyereket nevel és a felesége nem képes kimenni az utcára. Ha őt lehívják bivajbasznádalsóra "oktatásra", vagy kiképzésre, akkor konkrétan a családjának lőttek.
Én személy szerint nem akarok kétkezi INGYENMUNKÁSA lenni az URAKNAK (sem senkinek), főleg nem ágyútöltelék. Az én munkám többet ér, nem beszélve az adómról. Vigyék azokat akiknek nincs melójuk, vagy totál szakképzetlenek! Jaaa, hogy azok ellopják még zsákokat is, nemhogy a homokot?!?? Na erről már kérem nem én tehetek...