A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami zavar, hogy mindenféle átlagember a neten vergõdik már, nincs az mint 8 éve.. Ezért megállás nélkül ignorálnom kell hülye requesteket (anyám szomszédja, meg ilyen verebek jelölgetnek), ill. blockolnom kell mindenféle suttyót, akik megállás nélkül magyar szemétblogról linkelnek, vagy internettel egyidõs videókat szúrnak be..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
- vakutömeg
- villanó nem-játszható-karakter
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
amúgy, Igen, vettem már részt ilyenen.
szerintem minden emberben ott van hogy szeret adni, ez pont errõl szól.
titokban felkszülni majd megmutatni másoknak és velük nevetni ha sikerült megmosolyogtatni a közönséget 😊
u dont have to listen anybody else but me
ha közelebb állna a klasszikus "mob" fogalmához (fáklya, vasvilla), akkor még egész érdekes jelenség is lehetne, de így... meh.
"The trees move. Do you not see it?"
1-2x jó volt, mostmár semmi kreativitás nincs bennük.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
igaz, ez már távol van a klasszikus stílustól.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez arra jó példa hogyan lehet hirtelen sok hasonló érdeklõdésü embert összehozni 😊 ha ez valakinek nem hangzik jó szórakozásnak akkor nemtudom milyen szociális értékrendet képvisel. 😊
/egyszer voltam, jó volt igen. de nem vagyok ilyen megszállott mielõtt...
u dont have to listen anybody else but me
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én ezt választottam volna. Nem szívesen vennék részt ilyeneken,de nem is tartom hülyeségnek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Így lenne helyesen a két kérdés:
- Járnál nálad magasabb lánnyal?
- Járnál nálad butább (szegényebb) fiúval?
90.6% Fiú vagyok."
<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy itt az ábrán, hát a cipõ nem tetszik, de vhol a 2. és 3. ábra között a legkecsesebb sztem. Önmagában a lábfej is szép egy csini cipõben, na meg persze amit említettél.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."