A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
olyan myvip szaga van már, mindenki minden faszságot megoszt, a google+ térnyerését várom csak. (aztán átcuccolunk oda)
rastaman
egyéb: mostanában nem járok fel, csak ha muszáj. inkább twittert nyomatom az utóbbi idõben. (nem beszélve arról, hogy apám, anyám is fenn vannak fb-on :S)

SötétBarom
Király.

Ami zavar, hogy mindenféle átlagember a neten vergõdik már, nincs az mint 8 éve.. Ezért megállás nélkül ignorálnom kell hülye requesteket (anyám szomszédja, meg ilyen verebek jelölgetnek), ill. blockolnom kell mindenféle suttyót, akik megállás nélkül magyar szemétblogról linkelnek, vagy internettel egyidõs videókat szúrnak be..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Guren
semmi bajom vele, mert van facebook blockerem.

immovable
Egyéb. Közömbös számomra.
Semmi bajom nem volna vele, csak ez a rohadt idõvonal. Tiszta szar, és úgy hallottam kötelezõ lesz. Biztos meg lehet szokni, de egyelõre nagyon fosul néz ki, amíg nem muszáj, nem váltok rá.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Vettél már részt "villámcsõdület"-en? (flash mob) ==>> Mi a véleményed a Facebookról?
SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Motoroj
Mármint NPC?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
ennyi erõvel lehetne kergebirkák is 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Metalmilitiakid
nem-játékos-karakter nem ? 😄 Amúgy a villámcsõdületrõl nekem is egybõl a villámcsapva jutott eszembe 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

clio1616v
de lehetne akár:

- vakutömeg
- villanó nem-játszható-karakter

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

byzhouse
villámcsõdület 😄!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

clio1616v
képt

igen, vettem már részt ilyenen.

N o N a m e
villámcsõdület? honnan a fenébõl jött ez a fordítás? lol
amúgy, Igen, vettem már részt ilyenen.
zöldeshányás
nem, mert antiszociális vagyok

\"fingjál bele a rencerbe\"

VRSDM
persze mindenki a jól szervezett felkszült performance-okat szereti. nem az emohipsterek tömeges dohányzását valahol 😄D

szerintem minden emberben ott van hogy szeret adni, ez pont errõl szól.
titokban felkszülni majd megmutatni másoknak és velük nevetni ha sikerült megmosolyogtatni a közönséget 😊

u dont have to listen anybody else but me

Willenbrock
Nem,nem is érdekelnek.

Kata
igen, azok elég igényesek tudnak lenni

[/cserf][/fülünyúl]

Lacee86
Üres. Azt sem tudom, mi az. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Calver
"Nem, mert nem érdekel."

ha közelebb állna a klasszikus "mob" fogalmához (fáklya, vasvilla), akkor még egész érdekes jelenség is lehetne, de így... meh.

"The trees move. Do you not see it?"

Guren
mert ostoba vagy

GyuriX2572
Azt se tudom mi a f*szom az?!

Motoroj
Nem, mert nem érdekel, és még hülyeségnek is tartom.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

milk4
Nem, mert nem érdekel és mert hülyeségnek tartom.

1-2x jó volt, mostmár semmi kreativitás nincs bennük.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Még nem vettem részt flash mob-on, de nagyon szívesen részt vennék egyszer egy ilyen bulin.
clio1616v
én is vettem már részt flash mob-on, ha úgy vesszük, hogy a legutóbb Londonba repülés annak számít, tekintettel arra, hogy olyan 120-an lehettünk, akik a reptéren összegyûltünk azonos céllal

NEOreg3
nem, mert ahhoz ki kéne mozdulni a lakásból

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
valóban, ha szereted, hogy irányítanak és magadtól nincsenek ötleteid, akkor jó részt venni egy tehetetlen tömegben, amit terelgetnek és figyelnek, majd feltöltik a youtube-ra, hogy ezeket a szerencsétlenek birkákat mi csõdítettük össze 😄

Dzsini
Van néhány nagyon ötletes köztük, bár nekem igazán a komolyan megszervezett (akár reklámcélú) változatok tetszenek:

igaz, ez már távol van a klasszikus stílustól.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VRSDM
ez nem hobbi.
ez arra jó példa hogyan lehet hirtelen sok hasonló érdeklõdésü embert összehozni 😊 ha ez valakinek nem hangzik jó szórakozásnak akkor nemtudom milyen szociális értékrendet képvisel. 😊

/egyszer voltam, jó volt igen. de nem vagyok ilyen megszállott mielõtt...

Metalmilitiakid
Nem, mert nem érdekel. De a villámcsõdületrõl egybõl a villámcsapva gyönyörû kifejezés jutott az eszembe 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
mér, nektek nincs hobbitok? mindenkinek mást jelent a szórakozás
városi fészbukgyerekeknek kiváló szórakozás...

VRSDM
urban capture the flag aze?! (igen nyomott)

clio1616v
Ha van értelme akkor szívesen résztvennék.

Molnibalage
Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Aki ilyeneken vesz részt, az baromira ráér.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
nem, de fajinnak tartom 😄
immovable
Nem, hülyeségnek tartom. Nem azért mert hülyeség, csak egyszerûen nem érdekel.
Lehetett volna egy olyan válaszlehetõség is,hogy nem,mert nem érdekel.
Én ezt választottam volna. Nem szívesen vennék részt ilyeneken,de nem is tartom hülyeségnek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Járnál nálad magasabb lánnyal? (Komoly kapcsolat)? ==>> Vettél már részt "villámcsõdület"-en? (flash mob)
clio1616v
Az szerintem nem is kérdés 😊, de figyelted, hogy a fiús kérdés mögött ott van, hogy komoly kapcsolat? 😄

Így lenne helyesen a két kérdés:

- Járnál nálad magasabb lánnyal?
- Járnál nálad butább (szegényebb) fiúval?

"Ha lány vagy, járnál nálad alacsonyabb fiúval?
90.6% Fiú vagyok."
<#nevetes1>
Lacee86
Mondjuk szebb lábat is betehettek volna. 😄
Amúgy itt az ábrán, hát a cipõ nem tetszik, de vhol a 2. és 3. ábra között a legkecsesebb sztem. Önmagában a lábfej is szép egy csini cipõben, na meg persze amit említettél.

Dzsini
Mivel látványos hatása van a vádlira és a fenékre, így ez érthetõ (ez a "lényege" a magassarkúnak, viszont megfeszít bizonyos izomcsoportokat, ezért nem túl egészséges állandó jelleggel viselni):

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Persze, nem is kell. Nagyon szexi egy szép nõ egy elegáns magassarkúban, legyen akármekkora is. 😊

DJ RX7
nem. ha már egy jó fél fejnél magasabb lenne tõlem, nem igazán érdekelne.

:3

Ez épp nekem sem; de úgy általában nem hiszem,hogy pl. a magas lányoknak - mint pl. én is- le kellene mondanunk az ilyen szép dolgokról,mint a magassarkú...csak azért,hogy ne legyünk még magasabbak.