#101337nézd, leírtam, én csak és kizárólag a gázkamrákról beszéltem, nem a halott emberekről... akiknek mellékesen érdekes megcsappant a "számlált" száma, de én ezt már nem is említem... a hazugságokat pedig szintén nem, elég csak mondjuk Anne Frank 'írására' gondolni, esetleg a sok hamisított képre, amik hivatalos iratokban, újságokban is megjelentek, esetleg említhetném a "körtúrán" nem említett medencét is két barakk között, hm, van itt miből csemegézni, talán a gázkamrát készpénznek lehet venni arra, hogy ott öltek meg embereket? - és most megintcsak a zsidók kivégzésére szántakról van szó -
tehát... igen, ott volt a krematórium mellette, miért is? tudjuk nagyon jól hogy, ott volt a tífusz betegség, nem csak ott, hanem akkor elég sokfelé... a rossz körülményeket szintén ismerjük, nem egy luxus hely volt... na, akkor miért is kellett a krematórium? igen, voltak akiket elástak, nagyobb hegyeket, mert nem bírta már a krematórium... a régebben 5 és 6 milliós "elégetett" számot megint nem kommentálnám..
arról pedig ne feledkezzetek meg, hogy a Zyklon-B fertőtlenítő, a neves "gázkamrák" pont erre voltak kitalálva, hogy ott tisztítsák meg a dolgokat, amikre szükség volt... legyen ez ruha, párna, bármi...
tehát itt a golyó általi halálról senki nem beszélt, ez kicsit elkanyarodott...
de nem kívánok én ezen vitatkozni, nem ezért szóltam hozzá, ne is értsen félre senki :) egész egyszerűen csak utálom, amikor jönnek azzal, hogy ejha, mennyi zsidót elgázosítottak... természetesen az idő múltával ott is változtak az állítólag kivégzési módszerek a kamrákban.. persze, igen.. érdemes elolvasni amit linkeltem, akit ténylegesen érdekel ez az egész téma
kicsit elcsépelt, de Béke! nem kívánok senkivel összeszólalkozni vagy ilyesmi, csak azért, mert eltérő véleményünk van... sajnos ellentéttben 1-2 emberrel/a többséggel...