kösz, hogy belinkeltél valamit, több mint a semmi :) - de ennyi...
direkt leírtam, szívesen vitatkozok bárkivel, de itt nem fogok - fogunk offolni szerintem, tehát pont ezért nem itt gondoltam ;)
akit tüzetesebben érdekel, annak jó olvasgatást: link
én a munkatáborokban értett gázkamrákra értettem, tehát igen, utólag lehet hogy Amerikában öltek meg ilyenekben embereket, de nem erre írtam a dolgot...
az pedig hogy van egy gázkamra, mit bizonyít, most őszintén? -> "Kapásból az első pontban van egy link, ahol látható egy kivégző gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen."
szóval ha volt, az már MINDENT bizonyít egyből? :D azért nem így megy ez... mellékesen nem kell kivenni, fenét se érdekli ennyire :)
kicsit olvasgathatnátok a holokamuval kapcsolatban, itt semmi másról nem beszélek, mint a gázkamrákról... hirtelen nekem estetek hogy meséljek.. kíváncsi vagyok, hogy esetleg a hat milliós számot mai napig elhiszitek-e, vagy akár az ötmilliót? sejtem sokan igen, innentől fogva miről beszélünk? mert ugye ezt tanították, és az szent lehet... az nem gond, hogy Auschwitz-ban ma is 1.5 millióról szól a hivatalos tábla... és ez csak egy kis dolog, nagyon sok-sok érvet fellehet hozni mindkét oldalon, én nem is igazán foglalkoznék ezzel, tekintve ha ilyesmi kérdés van mindig újra és újra utánaolvasok, de mindig megdőlnek a dolgok valahol... :)