Igazából szerintem a 20-as tábla azért van, hogy ne 25-el menj, hanem 20-al, a másik meg az, hogy amíg nem mondta, hogy indíthatod az autót addig nem indítod az autót. Csak azért mert nem 18 évesen vizsgázol mint sokan, hanem 30+ attól még a szabályok rád is vonatkoznak.
A vizsgán betartod a szabályokat és kész. Hazafele a vizsgáról már leszartam a 10mig tartó 40-es táblát, mert utána kereszteződés, de vizsgán megbasznak érte.
Ez az érem egyik oldala. A másik az, hogy ez a tükör nézegetés ez balfaszság. Ilyenért buktatni.. nekem is behúzták mindig, hogy nem nézem eleget. Engem is meghúztak 2x, ugyan nem ezért, hanem 1x teljesen jogosan, tilosban fordultam meg, épp egyirányú utca bejárata volt és ott ugye nyilván tilos befordulni, másodjára meg átmentem a sárgán, amire közölte, hogy az piros volt. Igaz a mögöttünk lévő is még átjött és ha megállok belénk durran, de ő ezt leszarta és még neki állt feljebb. Úgyhogy ott kiszálltam és otthagytam a faszba.
3.-ra 2 vizsgabiztos volt, ellenőrizték a vizsgabiztost, így fura módon hiba nélkül rögtön átmentem. Az első vizsgabiztost kaptam vissza. Bár mondom elsőre az én hibám volt és jogos volt. Mentségemre legyen, hogy takarta a fa a táblát, de tényleg ott volt, elismerem. Mindegy, megvan és nem vezetek szóval ennyi :D