127612
  • McCartman
    Érdekes és sokatmondó , hogy senki sem választotta a hazaszeretetet.
  • Lacee86
    Jóindulat, segítőkészség.
  • tigeroo
    hogy ez egy kemény világ, és csak magára számoljon.

szóval az önállóságot, meg hogy álljon ki magáért.

• NEOreg3
    dunno.
  • pxxl
    sztem elsőkörben az engedelmességre tanítom meg a gyereket, hiszen muszáj azt tennie, (épeszű keretek között persze) amit én mondok, mert én vagyok az apja, és én tudom, hogy mi a jó neki. ha meg nem teszi, akkor kisebb-nagyobb büntetés a jutalma. ezzel meg együtt jár a tisztelet, mert ha nem tisztel, akkor nem hallgat rám, aminek megint csak a büntetés a vége ha olyat csinál ami nem helyén való. ha meg engedelmes, akkor taníthatom a jóindulatra, és segítőkészségre. később ez persze változhat szerintem, nagyobb korában nem feltétlenül kell parancsba adni mindent, inkább tanácsokkal ellátni, hogy mi a jó szerintem, és mi nem. nagyobb korában lázadhat, de akkor is meg lehet fogni, és kell is. de amint 18 éves, felőlem leszarhat, meg minden, de akkor a házamból is takarodó van. humorérzéke meg vagy van, vagy nincs.

szóval nagyjából összefüggenek a válaszok egymással. a gyerek nem úgy működik, hogy hírtelen 5 éves, és megtanítom neki ezt, vagy azt. összetettebb annál, minthogy 4 válasz közül döntsek.
  • immovable
    Igazad van én is észrevettem, csak valamit választani "kellett". :)
  • SötétBarom
    Üres.

Fegyverhasználat.
  • ManoNegra
    De humorérzék vagy van, vagy nincs. Lehet azt tanítani?
  • immovable
    Humorérzék.

Tiszteletet, engedelmességet nem kell tanítani, azt látja tőlem/tőlünk. Persze csak a család felé, idegeneknek nem jár csak úgy, azt ki kell érdemelni. Jóindulat, segítőkészség hasonlóképpen.
  • pxxl
    hülye kérdés. mind fontos.
  • Szavazó roBOT
    Szoktál csalni a számítógépes játékokban? ==>> Melyik a legfontosabb?
  • Willenbrock
    Ha elakadok csak akkor szoktam segítséget kérni.Pl Call of Cthulhuban volt rá példa.Online játékokban,szimulátorban sosem szoktam.
  • rastaman
    amíg pc-n játszottam, max gta3-ban toltam be pár cheatet. xbox360-an pedig nem lehetett, meg nem is vonzott a csalás.
  • Motoroj
    Már nem. Bár már játszani sem szokom.
  • VRSDM
    Nem játszok számítógépes játékokkal.
  • broman191
    Manapság a legtöbb szingli játék eleve nem nyújt 1-2 délutánnál több időtöltést, miért szeretnéd még gyorsabban végigjátszani őket? :/
  • Evoluti0N
    Miért jó, ha gyorsabban végigjátszhatsz egy játékot? Én ha élvezek egy játékot, akkor azt minél tovább szeretném játszani. Ha nem élvezem, akkor meg nem játszom.
  • Desiderata #101578
    egyéb: gyorsabban végigjátszható
  • Pluskast
    És, ahogy a hozzászólásokat olvasom simán befért volna az igen válasz, mert mindenki azt mondja, hogy igen
  • karajjj
    a fiam kinyomtatta az internetet...
  • Sir Quno Jedi
    Ezt úgy kell érteni, mint mikor valaki éjjel letöltötte az internetet (az egészet).
  • pxxl
  • Metalmilitiakid
    Ugyanmár, hallottam már olyat buszmegállóban, hogy a héten vittem végig a WoW-ot. Hallod-e végig azon gondolkoztam hazafelé, hogy ezt hogy a fenébe értette.
  • pxxl
    mondjuk ott nem jellemző a "mindent elvégeztem" gondolat :D
  • milk4
    Egyéb.

Ha már mindent elvégeztem amit lehet, akkor nem árt egy kis móka. Persze nem mmorpg játékokban.
  • videobaby
    pc-n nem játszok, de amikor nagyon elakadok, volt, hogy yt-on néztem meg mit kell csinálni. viszont, leginkább családtól kérek segítséget.
  • Blum
    Ha poenbol ulok le jatszani 1-1 jatekkal es szarok a kuldetesekre mert csak lazulni akarok,akkor siman. (MP-ben soha..az geciseg)

Egyebkent nem.
  • Dzsini
    Régen C64-en fel se merült, hogy néhány játékot trainer nélkül is lehetne játszani...
  • Evoluti0N
    Régebben GTA játékokban végigjátszás után, szórakozásból. Na meg Warcraft 3-ban nagyon nehéz volt az utolsó küldi az élőholtaknál a kampányban, amikor Kel'Thuzad-ot kellett védeni. Pár halál után felb@szódtam és csíttel vittem végig azt a pályát. Védelmemre legyen mondva, h 1-2 évre rá végigjátszottam azt a rész csít nélkül is :)
  • Lacee86
    KÖzben is. :D
  • broman191
    Csak szórakozásból bizonyos játékokban, például a GTA részekben a sok-sok "cheat" kipróbálása a végigjátszás után szinte kötelező...modokkal főleg. :D

ui.: Plusz még egyes bugokat kiküszöbölő csalásokat is szoktam használni nagyritkán ha lehetőség van rá, mint például a Skyrimben a "noclip", hogyha beragadna a kari valahová bugosan és sehogy sem tudok ki kijönni belőle, mentés pedig nincs csak sokkal azelőttről...amúgy nem repülgetek varázsfelhőként noclippel össze-vissza. :D
  • clio1616v
    számítógépes játékokban nem szoktam csalni, mert eleve a játékot kihívás miatt játszom

viszont ha a bármiben a csalás kihívást jelent, akkor igen; nem okoz lelkiismeretfurdalást

eleve olyan a személyiségem, hogy a könnyebb utat választom, pláne ha a csalás maga magas kockázattal is jár, a fölösleges munka elvégzését pedig mindig minden körülmények között elkerülöm
  • Calver
    max szórakozásból és próbálgatásból, vagy ha a kedves fejlesztő "benne felejtett" pár, a játék élvezeti értékét iszonyatosan rontó faszságot, amit néhány gombnyomással meg tudok kerülni.

példa: Skyrim, játszol egy kicsit, összeszedsz 50k értékű cuccot, és van a kereskedőknek 2000 aranya. édes, és akkor tölts el azzal fél órát, h eladod... öööö NEM, ez kibaszottul élmény- és életkedvromboló felesleges időhúzás, ráadásul a sorozat előző részében sikerült összerakni egy fasza rendszert, erre itt... bah.
    de pl Icewind Dale 2-ben is megcsináltam battle square-ek közül mindből a legnehezebbet, majd "átugrottam" moddal a maradékot, mert fog a tököm 2 órát elpazarolni arra, amit már bizonyítottam, h röhögve meg tudok csinálni.
  • tommygear
    régen ha elakadtam párszor igen, de ma már felesleges olyan lebutított konzol játékok jönnek...
  • Tsol
    szórakozásból, vagy ha elakadok
  • Lacee86
    Hát az bújjon el mélyre, aki minden játékban csal. :D
  • jazzy
    Tényleg, ezt a kérdező nem is feltételezi :)
  • tigeroo
  • pxxl
    már végigjátszottam akkor mikor megjelent. most nem volt hozzá kedvem :D de így is nagyrészt első lettem, de biztos ami biztos alapon nyomtam a trainert :D
  • Lacee86
    És hol marad a kihívás? :)